Loading...

BÂRLAD Cruzime fãrã margini! O cãtea comunitarã a fost ucisã cu bestialitate în scara C a blocului G5, de pe strada Lirei nr.50, de un tânãr locatar, Dan Teodor Popa. Grozãvia s-a petrecut în seara de 6 septembrie, locatarii fiind terifiati de scenele crude pe care le vedeau si auzeau, cãteaua urlând din toti rãrunchii si schelãlãind de durere pânã când a murit. Mai multi locatari s-au decis sã depunã plângere la Politia Bârlad si la DSVSA Vaslui împotriva tânãrului criminal, pentru cruzime împotriva animalelor. Tânãrul în cauzã a recunoscut cã a ucis cãtelusa, precizând cã a fost muscat de picioare si de fese de ea, când intra în scara blocului cu bicicleta si din aceastã cauzã a ajuns la spital ieri dimineatã. Însã asta nu justificã uciderea cu bestialitate a cãtelei.

Pe 6 septembrie seara, locatarii blocului G5, sc. C, de pe strada Lirei, au fost martorii unei scene de o cruzime inimaginabilã. Dan Teodor Popa, un tânãr de 25 de ani, care locuieste cu mama lui acolo, si-a iesit din minti si a ucis o cãtea comunitarã care era ocrotitã de vecini, adãpostitã si hrãnitã, tocmai pentru cã fusese lovitã de o masinã si era beteagã si foarte blândã. Cãtelusa a fost luatã de picioare si izbitã cu capul de cimentul scãrii de bloc, între parter si etajul 1, spre groaza vecinilor si a copiilor care au asistat neputinciosi la actul de cruzime. „Tânãrul care a fãcut aceastã grozãvie are, cred, probleme medicale la cap, este pensionat medical si chipurile si lucreazã la magazinul de biciclete de pe strada Stroe Belloescu, unde reparã biciclete copiilor. A omorât un câine al strãzii în scara unui bloc, lovindu-l cu capul de beton pânã a murit, si apoi l-a aruncat la container. Dacã ati sti ce sunete sfâsietoare a scos cãtelusa pânã a murit!! Copiii erau terifiati! Pe scara blocului este o baltã de sânge, iar cãteaua a fost luatã de dimineatã cu tot cu container si dusã la groapa de gunoi. Noi o sã-i facem reclamatie la politie si DSVSA pentru cruzime împotriva animalelor”, ne-a relatat unul dintre locatari.

„Sã aibã grijã de câine, nu sã-l lase liber, cã m-a muscat!”

Dan Teodor Popa are si o explicatie privind gestul sãu inuman. L-am gãsit reparând biciclete peste drum de magazinul Moto-velo de pe stada Belloescu. Initial n-a vrut sã discute cu noi, nerecunoscând cã este el, dar pânã la urmã ne-a explicat, nervos, cum a omorât câinele si de ce! „Da, i-am dat un sut, dar uitati ce-i aici! M-a muscat de picior si uitati pe fese (si ne-a arãtat!! – n.r.). Nu credeti cã trebuia sã fac ceva? Când vin cu bicicleta si pãtesc asa ceva, mã scuzati! Eram pe bicicletã si… Protectia animalelor sã-si facã treaba, sã strângã câinii vagabonzi! Câinele ãla, dacã este al cuiva, trebuia sã aibã grijã de el. Eu dacã sunt obraznic sau dumneavoastrã dacã sunteti obraznicã, trebuie sã vã tinã în lesã si sã punã plãcutã cu „atentie, om obraznic”! Pãrintii trebuie sã ne educe! Asa trebuia sã facã, dacã cine vrea câinele, sã punã „atentie, câine rãu”. Nu am reclamat cã m-a muscat, eu m-am dus azi la spital si fac vaccin antirabic. Pãi e normal?? Gata, nu mai discutãm!”, a spus Dan Teodor Popa.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/cruzimea-unui-tanar-a-ingrozit-barladenii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.