37.9 C
Vaslui
13 iulie, 2024

Crimă în Vaslui. Ucigașul a plimbat sicriul pe ulița din sat

Publicat la 19 septembrie 2023, 18:56

Sursa foto: Tik Tok

Crimă în Vaslui. Un bărbat din comuna Micleşti și-a ucis unchiul de 83 de ani, l-a pus într-un sicriu, l-a urcat într-un utilaj agricol și l-a rugat pe un preot să îl înmormânteze. Părintele și localnicii s-au prins că este ceva în neregulă.

Crimă în Vaslui. Un bărbat din comuna Micleşti și-a

unchiul de 83 de ani, l-a pus într-un sicriu, l-a urcat într-un utilaj agricol și l-a dus la un preot. Părintele a refuzat să-l înmormânteze, fiind convins că nepotul persoanei decedate ascunde ceva.

Mai mulţi localnici l-au văzut pe nepot când se plimba cu sicriul pe uliţa din sat. Câteva imagini cu bărbatul care încerca să își ascundă fapta au apărut pe Internet. Bărbatul de 67 de ani locuia cu partenera într-o curte comună cu cea a unchiului său. La nervi, acesta l-a strâns de gât pe pensionar, apoi s-a grăbit să ascundă urmele. El i-ar fi spus preotului că unchiul său a murit din senin, dar nu a fost crezut.

Crimă în Vaslui. Bărbatul a fost arestat

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului. Nepotul a fost reţinut, iar ulterior

pentru 30 de zile. Cercetările continuă, potrivit

„Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a fost sesizat, cu privire la decesul unui bărbat, în varstă de 83 ani, din localitatea/comuna Miclești, județul Vaslui. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului. Ulterior, în urma constatărilor preliminare emise de către Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, întrucât în cauză s-au pus în evidență săvârșirea unei infracțiuni contra vieții, dosarul penal a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui pentru continuarea cercetărilor. Un prezumtiv autor, bărbat în varstă de 67 de ani, din Miclești, a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Ulterior, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, prezumtivul autor a fost prezentat Tribunalului Vaslui, instanța dispunând măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/crima-in-vaslui.html

Ultimă oră

Același autor