„Cotlete” cu „stupize”

0

Azi e cu „cotlete” suspecte cu „stupize”, e cu servicii, cu detonări, cu tanti Veta de la Stănilești, vinovată de terorism intestinal, nu internațional. Rămâneți în fața ecranelor, sau Stay tune! We will be right back, mânca-v-aș!

Loading...

Vremea nouă zice „ÎN FORȚĂ… SRI și-a arătat mușchii la spital, blocând drumul național pentru o sticlă de șampanie și o cutie de bomboane”. Dacă stai bine să te gândești, pentru o sticlă de șampanie la momentul oportun fiecare am bloca ceva, măcar un drum comunal, pe măsura posibilităților. 

Pe urmă zice iar: „SRI și-a arătat mușchii la spital, blocând drumul național 40 de minute ALERTĂ…”. Înțelesem de prima dată, dar acum e cu „ALERTĂ”, ca să conștietizăm că nu e tocmai ceva normal să blochezi drumul național ziua în amiaza mare și să nu ai nici măcar o inundație sau o căruță răsturnată…

Povestea e că o tanti și-a uitat o geantă undeva, un colet, așa cum se întâmplă de sute de ani în istoria poporului vasluian, numai că în zilele noastre nu mai ai voie să uiți o geantă undeva, că devine cu terorism, cu alarmism, cu alertism… La Vaslui?! Ca să ce?! Și cum?! Și de ce?! Și ca să ce?! Geanta era la câteva sute de metri de spital și la câțiva metri de stradă… Ce să explodeze?! Dar SRI a venit cu procedura de „dezamorsare” prin care până acum a neutralizat cutii de bere, sticle cu băutură, zeci de kile de salam…  și a făcut show. Nici celor de la Vremea nouă nu le vine să creadă, și forțează puțin știrea, ca să fie știre: „cârcotașii se întrebau dacă nu cumva toată povestea a fost pusă la cale de către unii din “servicii” pentru a verifica vigilența și timpul de reacție ale echipei de pirotehniști și ale forțelor de ordine județene, pentru că la final, pe lângă laptop și jocurile video, în geantă mai erau o sticlă de șampanie și o cutie de bomboane”.

Nu! E bombă, vă zic eu! Mâncați voi o cutie de bomboane și apoi beți șampanie… Ieri, din sediul SRI nu a ieșit nimeni și nu a intrat nimeni, decât pentru scurt timp, toți au fost neutralizați, acesta fiind, de altfel, și scopul atentatului, care nu este terorism internațional, ci terorism intestinal, o formă de atentat cu specific românesc…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.