Corneliu Bichineț: Eu sunt cel care, săptămână de săptămână, de la tribuna Parlamentului, am ridicat problema DGASPC Vaslui

0

Drept la replică,

Loading...

În cotidianul Vremea Nouă de Vaslui, în săptămâna ce s-a scurs, apar trei articole ce se referă la situaţia financiară de la DGASPC Vaslui. In mod insidios, subversiv şi pervers se face legătura între dl. Creţu Gică, lider de sindicat la această unitate, şi mine.

Precizez că dl Creţu Gică mi-a fost elev la Liceul din Negreşti, a fost unul din marii campioni ai zonei noastre la box, l-am ajutat, ca pe mulţi alţii, ce se pare că au uitat, să-şi desăvârsească studiile liceale şi universitare. Nu l-am înscris la doctorat, pentru că am considerat că e cam mult…

Dl. Creţu Gică a lucrat o perioadă ca angajat la Biroului Parlamentar al senatorului Corneliu Bichineţ, una din preocupările sale, neoficiale, fiind aceea ca, în timpul liber, cu o dubiţă personală, să-i transporte la domiciliu pe acei ziarişti care se îmbătau îngrozitor, vomau, şi se căcau pe ei, şi nu erau capabili să ajungă singuri acasă.

Cei care scriu acum despre liderul de sindicat de la DGASPC Vaslui ar trebui să-i mulţumească acestuia, pentru că i-a cărat în spate, beţi morţi, spre Vaslui. Dacă vreţi amănunte, vi le putem oferi.

Apropierea forţată a numelui Creţu Gică de mine este nerelevantă, deoarece acesta s-a angajat, prin concurs, cu peste zece ani în urmă, la DGASPC Vaslui, unde a fost preluat” şi consiliat, mai mult decât maternal, de către d-na. Director Urumov Daniela, care, se pare că pune nu numai suflet în tot ceea ce face. Dacă vreţi amănunte le puteţi afla la unitatea pe care o conduce cu detaşare şi stoicism Ionel Armeanu Ştefănică.

Întrucât Vremea Nouă nu cred că va publica acest drept la replică care este cât se poate de blajin, îl vom posta pe facebook şi-l vom trimite la întreaga presă judeţeană.

P.S.

1. Eu sunt cel care, săptămână de săptămână, de la tribuna Parlamentului, am ridicat problema DGASPC Vaslui. V-am trimis clipuri video cu intervenţiile subsemnatului în Parlament.

2. Ca orice lider de sindicat orientat din judeţul nostru, dl. Creţu Gică este un ardent susţinător al dlui. Dumitru Buzatu şi al PSD.

3. Nu l-am mai văzut pe dl. Creţu Gică, liderul de sindicat al DGASPC Vaslui, de câţiva ani buni. Am înţeles că s-a îngrăşat şi că se descurcă foarte bine acolo. Îi doresc succes, cu PSD-ul lui cu tot şi cu conducătoarea de fapt a instituţiei.

4. Domnilor de la Vremea Nouă, nu mai instigaţi populaţia şi angajaţii DGASPC Vaslui la revoltă.

5. Conducătorilor de la DGASPC Vaslui le sugerez să aiba grijă mai mult de copiii instituţionalizaţi, să mai stea pe la unitate şi să voteze PSD-ul, aşa cum le spun şefii lor, şi în timpul vieţii şi după moarte!

Corneliu Bichineţ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.