SOCANT Un copil de zece ani a fost tâlhãrit în Parcul Teatrului „V. I. Popa” din Bârlad, fiindu-i smuls telefonul mobil din mânã. Doi bârlãdeni, în vârstã de 15, respectiv 20 de ani, sunt bãnuiti de cãtre politisti de comiterea acestei infractiuni de tâlhãrie. Bãrbatul de 20 de ani a fost retinut 24 de ore si, dupã ce a fost prezentat la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad, a primit mãsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Loading...

Un copil de zece ani îsi va aminti toatã viata de vara anului 2017. Si asta pentru cã doi indivizi, de etnie rromã, l-au tâlhãrit de telefonul mobil pe care-l iubea ca pe ochii din cap. Mama copilului, care era cu el în parc, n-a fost atentã o clipã si atunci copilului i-a fost smuls din mânã telefonul. Mama a sunat la 112 si a anuntat tâlhãria.

„Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Bârlad efectueazã cercetãri fatã de douã persoane, una de 20 de ani, iar cealaltã în vârstã de 15 ani, ambele cu domiciliul în municipiul Bârlad, bãnuite de sãvârsirea infractiunii de tâlhãrie. Victima infractiunii este un minor în vâstã de 10 ani, din municipiul Bârlad. În fapt, în data de 20 august, în timp ce victima se afla într-un parc din municipiul Bârlad, cele douã persoane i-au smuls din mânã telefonul mobil. Bãrbatul de 20 de ani a fost retinut pentru o perioadã de 24 de ore. Ieri a fost prezentat la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei mãsuri preventive. Acesta a primit mãsura controlului judiciar de la procurorul de caz, pentru 60 de zile.”, a precizat Silvia Manta, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Minorul bãnuit de comiterea infractiunii de tâlhãrie este cercetat în stare de libertate.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/copil-de-zece-ani-talharit-la-barlad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.