„Am căutat să oferim libertate copiilor în exprimarea artistică, îndemnându-i să dea frâu liber imaginației în realizarea decorațiunilor pentru acest eveniment. Activitățile propuse au fost concursul de costumații realizate din materiale reciclabile intitulat «Dovleacul năzdrăvan», o expoziție cu desene realizate de copii și o alta cu dovleci sculptați, precum și un moment de dans și voie bună intitulat «Carnavalul personajelor preferate»”, a declarat Adina Druțu, directoarea Grădiniței 11 Bârlad.

Loading...

Pe 25 octombrie, când toată lumea a marcat Ziua Armatei Române, preșcolarii și educatoarele din cadrul Grădiniței cu Program Prelungit nr. 11 Bârlad au avut încă un motiv de sărbătoare. Pentru că ne aflăm în apropierea Halloween-ului (31 octombrie), prichindeii de la cele șase grupe (mici, mijlocii și mari) s-au distrat în cadrul manifestărilor desfășurate sub genericul „Sărbătoarea dovleacului”. Activitățile au avut drept principal obiectiv implicarea părinților în desfășurarea unor activități comune cu cei mici, precum și conștientizarea de către adulți că este foarte important să aloce le zilnic timp copiilor.

„Bucuria de a învăța este, de cele mai multe ori, legată de un eveniment aparent banal, împărtășit cu ceilalți. În acest context, am căutat să oferim libertate copiilor în exprimarea artistică, îndemnându-i să dea frâu liber imaginației în realizarea decorațiunilor pentru acest eveniment. Activitățile propuse au fost concursul de costumații realizate din materiale reciclabile intitulat «Dovleacul năzdrăvan», o expoziție cu desene realizate de copii și o alta cu dovleci sculptați, precum și un moment de dans și voie bună intitulat «Carnavalul personajelor preferate»”, ne-a declarat Adina Druțu, directoarea grădiniței.

La finalul „Sărbătorii dovleacului”, prichindeii au fost recompensați pentru modul în care s-au descurcat cu diplome și cu o delicioasă plăcintă cu dovleac.

Sursa: http://obiectivvaslui.ro/copiii-gata-de-halloween-prichindeii-din-barlad-au-sarbatorit-dovleacul/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.