16 C
Vaslui
8 septembrie, 2024

Comunicat de presă Cătălin Drulă: „Vasluiul este unul dintre judeţele care au avut cel mai mult de suferit din cauza pesedizării. Acel portbagaj cu bani al lui Buzatu arată care sunt priorităţile acestei guvernări: să fure”

astăzi, 20:05

În cadrul unei conferinţe de presă organizate, astăzi, la Vaslui, liderul USR şi al opoziţiei, Cătălin Drulă, a vorbit despre efectele corupţiei PSD-PNL în Vaslui şi în zona Moldovei.

„Suntem mândri şi onoraţi să fim astăzi la Vaslui, în Moldova, o regiune care a suferit enorm din cauza pesedizării şi a guvernării dezastruoase PSD-PNL. Când am fost la guvernare, am elaborat PNRR, un program de dezvoltare cu bani europeni, dar actuala coaliţie s-a concentrat pe umplerea portbagajelor cu bani, aşa cum ne-a arătat şi domnul Buzatu. Priorităţile lor sunt clare: jaful din bani publici, corupţia, îndestularea din bani furaţi”, a declarat Cătălin Drulă.

. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Preşedintele USR s-a întâlnit în Piaţa Civică din Vaslui cu sute de susţinători ai alianţei Dreapta Unită. În discursul său, Cătălin Drulă, şi de această dată, a subliniat necesitatea investiţiilor în educaţie, sănătate şi infrastructură, precum şi a reformelor reale. „Fără reforme fundamentale, România se va prăbuşi. Guvernarea PSD-PNL este odioasă şi-i îndemn pe toţi cei care se gândesc să voteze PNL să nu o facă. Un vot pentru PNL este un vot pentru PSD. Ei au ales hoţia în locul unei guvernări cinstite”.

Liderul USR, în faţa susţinătorilor, a adus în discuţie eşecul guvernării de a accesa 5 miliarde de euro din PNRR din cauza refuzului de a reforma şi profesionaliza RA-APPS. „Iohannis se crede un mic Ceauşescu, punând stăpânire pe ţară şi cheltuind milioane de euro pentru reşedinţe de lux. Pe 9 iunie, avem şansa să punem capăt acestei stăpâniri şi să alegem o Românie modernă”.

Cătălin Drulă i-a felicitat pe Mihai Botez, Marius Arcăleanu şi Ana-Maria Vintilă pentru curajul de a candida la preşedinţia Consiliului Judeţean şi primăriile Vaslui şi Bârlad, luptând pentru o schimbare reală: „Politica se face pentru oameni. Oamenii din Vaslui nu vor să premieze corupţia. Singurul pericol este să nu iasă la vot în număr suficient de mare”.

O parte dintre candidaţii Dreapta Unită din Vaslui:

Marius Arcăleanu, candidatul Dreapta Unită la Primăria Vaslui, este economist, licenţiat al Academiei de Studii Economice Bucureşti. S-a afirmat ca antreprenor vasluian în domeniul serviciilor medicale, fiind director general al propriei companii înfiinţate la Vaslui. A rămas consecvent un om de dreapta, nu a trădat niciodată această orientare politică, chiar dacă a fost dat afară din PNL, acum doi ani, ca urmare a criticilor aduse conducerii.

Mihai Botez, candidatul Dreapta Unită la Consiliul Judeţean Vaslui, este deputat USR, a absolvit Facultatea de Economie în cadrul ASE Bucureşti, iar apoi a urmat un masterat de Economie Europeană. În ultimii patru ani, a fost singurul deputat de opoziţie din judeţul Vaslui. A propus legi care să stimuleze ocuparea forţei de muncă şi să crească gradul de cultură civică.

De profesie biofizician, Ana-Maria Vintilă este viceprimarul oraşului Bârlad şi astăzi candidează pentru funcţia de primar din partea alianţei Dreapta Unită. A implementat numeroase proiecte, de la campaniile de screening pentru depistarea cancerului de col uterin şi mamografii digitale la programul de sterilizări gratuite pentru câinii cu stăpân, dotarea cu module ecologice, de sticlele REPET (colectarea pet-urilor), containere pentru colectarea de haine, deschiderea curţilor şcolilor pentru desfăşurarea activităţilor sportive în afara orelor de program ori colectarea medicamentelor expirate.

(Acest material a fost plătit de USR

Cod unic de identificare: 41240005)

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.

Sursa: https://www.news.ro/comunicate/comunicat-presa-catalin-drula-vasluiul-unul-dintre-judetele-au-avut-cel-mult-suferit-cauza-pesedizarii-acel-portbagaj-bani-buzatu-arata-prioritatile-acestei-guvernari-fure-21613217

Ultimă oră

Același autor