Compozitorul Marcel Iorga, premiu pentru creatie la Festivalul “Crizantema de Aur”

0

CÂSTIGÃTORI… Vocea de aur a Vasluiulul, interpreta Doina Morosanu, si compozitorul Marcel Iorga au reprezentat cu cinste judetul la cel mai important festival de romante din tarã. Este vorba despre Festivalul “Crizantema de aur”, evenimentul care reuseste de 50 ani sã adune la Târgoviste artisti de renume din domeniul muzicii. Ambasadorii Vasluiului, participanti la sectiunea Creatie, au cules ropote de aplauze si aprecieri atât din partea publicului, cât si a juriului. Compozitorul vasluian Marcel Iorga a fost rãsplãtit cu premiul special al Consiliului Local si Primãriei Târgoviste.

Loading...

“Spre marea mea bucurie, romanta “Acest buchet de crizanteme” la care am semnat atât muzica, cât si orchestratia pe un text de Carmen Aldea Vlad, a fost foarte bine primitã. A fost apreciatã de public, aplaudatã îndelung la scenã si rãsplãtitã cu unul din cele sase premii prevãzute în regulamentul festivalului. Asta se datoreazã interpretei Doina Morosanu, care a impresionat prin vocea caldã si expresivã.Tin sã multumesc pe aceastã cale doamnei Alina Mavrodin Vasiliu pentru excelenta organizare a acestui eveniment de amploare si, de asemenea, Primãriei Municipiului Vaslui, domnului primar Vasile Pavãl si doamnei Ramona Ailioaiei, care au fãcut posibilã participarea noastrã la Târgoviste”, a declarat compozitorul Marcel Iorga. Îi urãm, pe aceastã cale, la multi ani, cãci astãzi împlineste 62 ani. Marcel Iorga a câstigat, de-a lungul carierei, sute de premii la festivaluri nationale si internationale de muzicã.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/compozitorul-marcel-iorga-premiu-pentru-creatie-la-festivalul-%e2%80%9ccrizantema-de-aur%e2%80%9d

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.