11.5 C
Vaslui
28 aprilie, 2024

Comportament interlop la 16 ani! Elev amenințat cu un cuțit în curtea școlii

Polițiștii Biroului Siguranța Școlară, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, au reţinut un tânăr, din municipiul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de șantaj și port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

Polițiștii Biroului Siguranța Școlară au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr de 16 ani, domiciliat în municipiul Vaslui, bănuit că ar fi șantajat un alt tânăr, în vârstă de 16 ani, amenințându-l cu un obiect tăietor-înțepător, în incinta unei unități de învățământ din Vaslui .

În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 13 martie 2024, persoana cercetată ar fi șantajat un tânăr de 16 ani, în curtea unei unități de învățământ din Vaslui, solicitându-i bani și amenințând cu un obiect tăietor-înțepător.

La data de 18 martie 2024, ca urmare a administrării probatoriului, față de tânărul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ieri, 19 martie a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea probării întregii activități infracționale a tânărului cercetat, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”șantaj” și ”port sau folosire fără drept de obiecte periculoase”.

Sursa: http://www.ziaruldevaslui.ro/comportament-interlop-la-16-ani-elev-amenintat-cu-un-cutit-in-curtea-scolii/

Ultimă oră

Același autor