Comerțul cu produse agroalimentare, luat la puricat de polițiști

0

Polițiștii vasluieni au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, în special în ceea ce privește ilegalitățile ce se comit în domeniul industriei alimentare.

Loading...

Pe parcursul zilei de miercuri, în cadrul unei acțiuni organizate la nivelul județului, polițiști din cadrul structurilor de investigare a criminalității economice, investigații criminale, ordine publică și poliție rutieră ale Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au efectuat controale la persoane fizice și juridice care produc, transportă și/sau comercializează produse de panificație.
În cadrul acțiunii, polițiștii au efectuat controale la 67 de agenți economici de pe raza județului Vaslui și au verificat 98 de autovehicule. Au fost verificate autorizațiile de funcționare, documentele legale de proveniență a produselor și mărfurilor, documentele ce atestă calitatea/conformitatea produselor, buletinele de analiză, modul de ambalare și etichetare, autorizațiile sanitar-veterinare pentru spațiile de depozitare și documentele autovehiculelor care efectuează distribuția acestora.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 70 de sancțiuni contravenționale, dintre care 41 la legea privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite republicată, 26 la O.U.G. privind circulația pe drumurile publice și trei la alte acte normative, în valoare totală de 65.985 lei.
Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării produse de panificație, legume și produse alimentare în valoare de 1.409 lei. (G.P)

comments

Sursa: http://estnews.ro/2017/09/22/comertul-cu-produse-agroalimentare-luat-la-puricat-de-politisti/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.