Clubul Bliss sabotat în stil mafiot de patronul de la Cuba

0

 

Concurența dintre cele două mari cluburi în care se distrează tinerii vasluieni în weekend, Bliss și Cuba, a dus la un incident scandalos, dincolo de limitele legii. În noaptea de vineri spre sâmbătă, unul dintre tineri prezenți în Clubul Bliss a fost surprins în timp ce pulveriza spray lacrimogen. Pus în fața evidențelor, fiind înregistrat pe camere video, acesta a fost nevoit să recunoască (după cum veți vedea în filmarea de mai jos) că a fost trimis de unul dintre apropiații patronului de la Cuba, cu scopul vădit de a sabota concurența, alungând clientela. Astfel, incidentul investigat acum de polițiști este legat în modul cel mai direct de patronul Clubului Cuba, Sorin Iacob, care apelează la practici mai mult decât neloiale pentru a aduce prejudicii concurenței și a-și recâștiga clienții.

Loading...

Suspiciunile din trecut, când se vorbea că cei care au produs scandaluri în Clubul Bliss au fost trimiși de patronul Clubului Cuba cu scopul de a sabota astfel concurența, sunt confirmate acum de un incident petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02.00, când un tânăr prezent în club Bliss a fost suprins pulverizând gaz lacrimogen. Pus în fața probelor (momentul fiind înregistrat de o cameră de supraveghere din incintă), Costel Gavriluț a fost nevoit să recunoască că a fost trimis cu această misiune de un apropiat al patronului Clubului Cuba, Alex Popa. Acesta este barman și iubitul Andreei Iacob, sora lui Sorin Iacob, patronul de la Cuba.

Prins cu spray-ul lacrimogen asupra lui, Gavriluț nu și-a putut nega faptele și implicarea celor mai sus menționați, într-un dialog cu administratorul Clubului Bliss, Ionuț Dobîrcianu:

Costel Gavriluț

„- Am fost trimis de Alex Popa
– De unde?
– De la Cuba.
– Ce să faci?
– Să dau cu spray.
– Unde?
– În Club Bliss.
– Câți bani ți-a zis că îți dă?
– 500 de lei.
– Cum te numești?
– Costeluș Andrei Gavriluț”.

 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ktL50I8yJJs[/embedyt]

 

Implicarea directă a lui Iacob reiese foarte clar și din conversația pe care Costel Gavriluț a avut-o prin SMS-uri cu un alt barman de la Cuba, Constantin Dascălu, după ce își îndeplinise o parte din misiune. În discuția respectivă vorbește chiar despre patronul clubului.

„Ba zii lu Sorin ca vin sa iau alea dupa ce scap de gagicamea (…) Ba mai dau odata ca nu prea se simpte”, îi scrie Costel Gavriluță lui Constantin Dascălu.

Invitată în acea seară să întrețină atmosfera, Sorina Ioniță, celebra SO MC din marile discoteci de pe litoral, susține ca și-a pierdut vocea pentru aproximativ o oră din cauza gazului, o pățanie de care nu a mai avut parte în carieră: „Am susținut reprezentații în toată țara însă nu am mai întâlnit așa ceva. După al treilea jet de gaz nu am mai putut vorbi aproximativ o oră”.

„Ne cerem scuze clienților noștri pentru acest incident mai mult decât neplăcut pe care nu am avut posibilitatea de a-l preveni. Putem însă să combatem astfel de tentative mai mult decât neloiale ale concurențe de a ne aduce prejudicii și a distruge distracția unor tineri care nu au nicio vină, decât aceea de a-și fi dorit să petreacă o seară frumoasă și pentru asta ne-au ales pe noi. Camere de supraveghere și-au făcut datoria și cred că ceea ce s-a întâmplat este un avertisment destul de serios pentru cei care în viitor vor căuta să producă astfel de incidente sau doar nu vor avea un comportament corespunzător”, a spus Ionuț Dobârceanu. Patronul Clubului Bliss.
Potrivit Legii nr. 11/1991 privind combaterea concurenței neloiale, denigrarea competitorilor și deturnarea clientelei constituie contravenții și sunt sancționate cu amenzi de la 5.000 la 50.000 de lei (pentru persoanele juridice) și de la 1.000 la 5.000 de lei (pentru persoanele fizice).

Incidentul fără precedent din noaptea de vineri spre sâmbătă este acum cercetat de către polițiștii vasluieni, care au probe mai mult decât concludente. Vom reveni cu detalii.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=OhsRSHZ7Ji4[/embedyt]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.