Clubul Bliss, liderul absolut la DISTRACȚIE

  0

  Tinerii vasluieni vor fi invitați din nou la distracție după ce Clubul Bliss se va afla, pentru o săptămână, în renovare. În acest timp, terasa va rămâne deschisă, oferind băuturi și gustări pe alese. Începând cu weekendul viitor, condițiile noi și calitatea serviciilor oferite se vor constitui într-o garanție a petrecerii unui timp minunat. Gama băuturilor servite va fi diversificată, ca și meniul, confortul va fi ridicat, ca și calitatea sonorizării și a luminilor. Administratorul a avut în vedere toate aspectele importante pentru clienți, un accent deosebit punându-se pe asigurarea securității: personal sporit și camere de supraveghere care nu vor putea “rata” nimic. “Îi asigur că vor găsi în clubul nostru ceea ce caută pentru a se simți bine și a petrece o seară frumoasă în compania pe care și-o doresc”, spune administratorul Ionuț Dobîrcianu.

  Loading...

  Clubul Bliss din municipiul Vaslui, cunoscut deja tinerilor vasluieni pentru distracția de calitate, va intra, pentru o săptămână, într-o renovare care are ca scop îmbunătățirea tuturor serviciilor oferite clienților săi. În acest timp, terasa va rămâne deschisă, oferind clienților săi băuturi și gustări pe alese.
  În noul Club Bliss nu a fost pierdut din vedere niciun aspect important pentru cei care vor să petreacă acolo un timp de calitate. Administratorul poate să spună acum că, începând cu zilele 22 – 23 septembrie, petrecerile organizate în club vor fi de o calitate superioară, prin îmbunătățirea tuturor condițiilor. De la o gamă foarte variată a băuturilor servite, până la confortul clienților care vor lua loc pe canapele recondiționate, de la lumini și până la sonorizare, de care se vor ocupa specialiști, clubul va cunoaște o schimbare în bine în ceea ce într-un cuvânt se numește CALITATE.
  Aceeași echipă strâns unită de profesioniști care, într-un timp scurt, prin eforturile și calitatea serviciilor a reușit să impună Clubul Bliss drept un lider al manifestărilor către care tinerii vasluieni se îndreaptă cu plăcere în fiecare weekend, se pune acum la dispoziția lor cu aceeași deschidere și preocupare.
  O atenție deosebită a fost acordată securității prin sporirea personalului, dar și un număr suplimentar de camere video de supraveghere, care nu vor putea “rata” nimic din ceea ce se petrece în club sau în parcarea din fața clădirii.

  “Îi invit pe toți adolescenții și tinerii din Vaslui, care ne-au mai trecut pragul sau care doresc să se distreze să nu ezite să ne viziteze. Îi asigur că vor găsi în clubul nostru ceea ce caută pentru a se simți bine și a petrece o seară frumoasă în compania pe care și-o doresc și beneficiind de cele mai bune condiții. Vom face o selecție mult mai riguroasă a clienților, astfel încât este indicat ca cei care vor intra în club să aibă actele de identitate asupra lor. De asemenea, subliniez că în Clubul Bliss nu este permis fumatul, iar cei care o fac își asumă riscul de a fi conduși afară. Minorii nu vor fi serviți cu băuturi alcoolice”, a spus Ionuț Dobârcianu, administratorul Clubului Bliss.
  Următoarele weekenduri vor fi dedicate cu prioritate liceenilor, prin organizarea balurilor bobocilor, dar, înainte de acestea, a unor sărbători dedicate liceelor vasluiene, câștigurilor realizate în urma vănzării biletelor constituindu-se în sponsorizări ale Clubului pentru petrecerile celor care au intrat anul acesta la liceu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.