Clipe de coșmar pentru vasluienii din Zona Industrială

0

Vasluienii care locuiesc în Zona Industrială au fost treziți în plină noapte de zgomote puternice, ca de o explozie. În jurul orei 3, un cetățean aflat în stare de ebrietate care conducerea o utilitară de transport animale fără a avea permis a intrat cu autovehicolul într-o conductă de gaz metan de lângă șosea. La fața locului au ajuns imediat cei de la Gaz-Est și pompierii, pentru a se asigura că nu se vor aprinde gazele emanate, zgomotul rezultat în urma presiunii gazelor eliberate alarmând pe toată lumea.

Loading...

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.00, vasluienii care locuiesc în Zona Industrială au fost treziți din somn de zgomote puternice, ca de explozie, după ce o mașină a intrat în stația de control a rețelei de distribuție a gazelor naturale de pe marginea Străzii Metalurgiei. Zgomotul emis de presiunea gazelor eliberate în urma impactului a îngrozit pe toată lumea, pericolul exploziei alertându-i imediat pe cei de la Gaz- Est și pe pompieri care au trimis echipaje în zonă. Echipajele au rămas până dimineață pentru a se asigura că nu va exista niciun incident.
După sosirea la fața locului, polițiștii au constat că șoferul, care fugise de la locul accidentului, se afla într-o stare avansată de ebrietate, dar, și mai mult, nu era posesorul unui carnet de șofer. Ulterior, acestuia i s-a întocmit dosar penal.

„Accidentul s-a produs în jurul orei 3.00, autorul fiind un bărbat în vârstă de 36 de ani din Vaslui care conducea un autovehicul pe strada Metalurgiei. La un moment dat, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare acroşând o staţie de control a reţelei de distribuţie a gazelor naturale. În urma verificării în baza de date, a rezultat că bărbatul în cauză nu poseda permis de condurece pentru nicio categorie de autovehicule, iar în urma testării alcoolscopice a reieşit o valoare de 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit dosar penal”, a declarat Lordana David, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.