17.1 C
Vaslui
1 mai, 2024

CJ Vaslui organizează o sesiune de informare privind programul de finanțare a activităților nonprofit pentru anul 2024

Posted by:

18 aprilie 2024

Consiliul Județean (CJ) Vaslui continuă implementarea programul județean pentru finanțarea nerambursabilă a activităților nonprofit de interes județean în diverse domenii. Scopul programului este stimularea persoanelor juridice fără scop patrimonial cu activitate în domeniul culturii, cultelor, serviciilor sociale, sportului și activităților de tineret pentru realizarea unor obiective de interes public județean.

Prin urmare, CJ Vaslui va organiza în perioada imediat următoare o sesiune de informare și clarificări, destinată celor interesați.

„Consiliul Județean Vaslui invită joi, 25 aprilie 2024, ora 13:30, la Sala „Ștefan cel Mare” a Palatului Administrativ, persoanele interesate să participe la sesiunea de informare și clarificări privind Programul județean pentru finanțarea nerambursabilă a activităților nonprofit de interes județean pentru anul 2024, pentru domeniile cultură, culte, social, activități de tineret și sport. În cadrul acestei întâlniri veți avea posibilitatea să puneți întrebări, să clarificați orice problemă legată de realizarea cererii de finanțare, condițiile de eligibilitate etc. Ghidurile solicitantului împreună cu documentele necesare depunerii propunerii de proiect le veți găsiți pe această pagină, după aprobarea lor în ședința următoare de consiliu județean. Facem mențiunea că, în contextul digitalizării activității la Consiliul Județean Vaslui, depunerea propunerilor de proiecte se va face pe platforma CONECTX. În acest sens, în cadrul sesiunii de instruire și clarificări, vă vom prezenta atât modalitatea de creare a unui cont pe platforma Conectx cât și felul în care se poate depune o cerere de finanțare” , se arată în informarea postată pe site-ul CJ Vaslui.

(Dănuț CIOBANU)

Partajează asta:

Sursa: https://estnews.ro/2024/04/18/cj-vaslui-organizeaza-o-sesiune-de-informare-privind-programul-de-finantare-a-activitatilor-nonprofit-pentru-anul-2024/

Ultimă oră

Același autor