fbpx
-3.5 C
Vaslui
marți, 31 ianuarie, 2023

Cinematograf modern in municipiul Vaslui. Promisiunile deputatului de Vaslui, Tudor Polak, devin realitate

Deputatul de Vaslui, Tudor Polak, isi atinge unul dintre obiectivele propuse in campania electorala, astfel amplasamentul celor 2 cinematografe de pe raza municipiului au fost predate primarie Vaslui.

Loading...

“Vasluiul va avea cinematograf modern!

La peste un an și jumătate din momentul în care, atât eu, cât și colegii mei consilieri locali ai PNL am propus și adoptat în Consiliul Local Vaslui o Hotărâre de CL prin care primăria Vaslui să preia și să reabiliteze cele două cinematografe Modern și Independența, miercuri 14.09.2022, primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a reușit să semneze Protocolul de predare-primire între Regia Autonomă de Distribuție și Exploatare a Filmelor România (RADEF) și municipiul Vaslui.

Faptul că acest lucru a durat mai mult de un an și jumătate, având în vedere că aveam și o Hotărâre de CL prin care aveam stabilit acest lucru, nu poate decât să mă pună pe gânduri deoarece speranța era ca măcar unul dintre cele două obiective să fie reabilitat cât mai repede. Dacă a durat un an și jumătate preluarea nici nu vreau sa îmi imaginez că în acest ritm până la reabilitare poate dura și cinci ani.

Vom face demersuri în acest sens în Consiliul Local Vaslui.

PS: Nici nu știam cum să abordez acest subiect având în vedere starea absolut regretabilă în care se găsește Vasluiul în vremea lucrărilor la rețeaua de apă canal și știu că la cum arată orașul este ultimul lucru la care se gândesc vasluienii dar, e important că noi în Partidul Național Liberal ne urmărim proiectele care sunt, firește, în beneficiul cetățenilor.” a concis Tudor Polak pe pagina sa de facebook.

- Advertisement -
Loading...

Social Media

11,902FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
14CititoriConectați-vă

Robo Știri