11.8 C
Vaslui
7 mai, 2024

Cel mai mare cartier de blocuri noi din Iași și din Moldova: are deja 2.000 de apartamente. Cu cine concurează

Cartierul Vișoianu, situat la 1,7 km de capăt CUG, mai exact la intrare în Lunca Cetățuii, este cotat ca fiind unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare de tip rezidențial din zona Moldovei.

Inițial, printr-un proiect aprobat în 2016 de Consiliul Local Ciurea, au fost construite 4 clădiri cu 11 etaje, adică peste 300 de apartamente. Cu timpul, au fost ridicate alte 7 clădiri, tot cu câte 11 etaje a câte 10-12 apartamente per etaj. În prezent, proiectul cuprinde 14 blocuri (dintre care 8 blocuri turn) și 20 de case. Cu cine concurează noul cartier, la capitolul „cartiere noi” din Iași?

În final vor fi 4.000 de apartamente, dublu față de acum

Unitățile locative au o cameră (de la 32 mp) sau două (43,5 mp), dispunând de contorizare individuală (energie electrică, gaze naturale, apă), centrală termică individuală în condensație, încălzire în pardoseală (fără calorifere), și fiind dotate cu câte două lifturi moderne cu capacitatea de 13 persoane fiecare.

Investitorul imobiliar Cătălin Tudosă (cunoscut ca „Tolea”) a declarat pentru ,,Ziarul de Iași” că, în momentul de față, complexul rezidențial dispune de exact 2.000 de apartamente, existând spațiu pentru încă 2.000 de apartamente…

Sursa: https://www.vremeanoua.ro/cel-mai-mare-cartier-de-blocuri-noi-din-iasi-si-din-moldova-are-deja-2-000-de-apartamente-cu-cine-concureaza/

Ultimă oră

Același autor