fbpx
14.8 C
Vaslui
joi, 29 septembrie, 2022

CAZUL MICULUI… DINTRE VII!… Bâlciul de la Huși intră în prelungiri, pentru că, se pare, comercianții s-au decis să stea până duminică, 18 septembrie, și să îi aștepte pe cei interesați de mărfurile sau distracția oferită de acesta. În mod surprinzător, unii dintre cei care au fost anul acesta la bâlci, în noul spațiu identificat de Primărie pentru desfășurarea evenimentului, lângă o fabrică de încălțăminte, au spus că alegerea a fost mai bună decât în anii trecuți.

„E mai bine aici decât cum era înainte. Parcă e mai curat. E ciment pe jos, e altceva, căci înainte era numai pământ, noroi. În rest, cum știți. Dar lume era. Chiar mulți oameni se duc, fie și de curiozitate”, au spus unii. Alții însă s-au supărat pe…mici! Mai exact pe prețul micului fără de care vizitatorii pot spune că degeaba s-au mai dus la bâlci. O doamnă, fostă contabilă la o școală din oraș, a calculat exact și socoteala a făcut-o să atragă atenția primarului Ciupilan, față de prețul perceput. „Domnule primar, o întrebare: cine pune prețurile în bâlci? Un mic constă 5 lei. De curând am circulat prin țară. Restaurantele de 4, 5 stele vând cu prețul de 4 lei micul. Se adaugă praful și mizeria la prețuri? Rușine”, a scris doamna contabilă, cu ironie, în mesajul ei public, adresat conducerii Primăriei. Sigur că reacțiile pornite de la această nemulțumire nu au fost puține. Unii au subscris celor semnalate de doamna contabilă, iar alții au reacționat în favoarea primarului Ciupilan. „Nu primarul, doamna contabilă, pune prețurile în bâlci”, a spus un internaut. „Într-adevăr, e prea scump la bâlci”, a adăugat altcineva. „Veniți la Deva, unde micul este 6 lei”, a fost o altă reacție. „Ai bani, cumperi, nu ai, nu cumperi. Nu e obligatoriu”, a conchis, amuzat, un alt hușean.

Loading...

Sursa: https://www.vremeanoua.ro/scandal-pe-micii-din-balciul-de-la-husi-o-contabila-s-a-luat-de-pretul-preparatului-simbol-de-la-iarmaroc/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,902FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
12CititoriConectați-vă

Robo Știri