O elevă de clasa a 10-a din Vaslui a fost bătută până a leşinat, la doi paşi de sediul Jandarmeriei din oraş! Agresoarea este oarecum celebră în zonă, pentru că i-a susţinut pe cei şapte violatori, ale căror fapte au îngrozit întreaga ţară. 

Loading...

Eleva este lovită cu sete de agresoare. Aceasta îi dă pumni în faţă, în cap apoi o trânteşte la pământ. De parcă nu e de-ajuns, o loveşte cu picioarele. Scena se petrece la ieşirea de la cursuri, sub ochii altor elevi.  

Nici măcar asta n-o sperie pe agresoare. Continuă să lovească în continuare, cu şi mai mare înverşunare. Victima a leşinat, ia trecătorii au stropit-o cu apă să-şi revină. Scena s-a petrecut chiar în apropierea Inspectoratului de Jandarmi Vaslui. Conflictul dintre cele două a izbucnit pe Facebook. De la înjurături online s-a ajuns la o bătaie cât se poate de reală. Agresoarea este o tânăra de 18 ani care a renunţat la şcoală. Şi este una dintre cele mai mari susţinătoare a celor 7 tineri din Vaslui care au violat o fată de liceu până a leşinat, apoi au stropit-o cu ţuică să-şi revină. Agresoarea noastrăi-a felicitat pentru fapta lor şi chiar i-a sfătuit să repete gestul.

„În cauză cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii şi lovituri sau alte violenţe”, a declarat Silvia Manta, Inspectoratul de Poliţie Vaslui.

Bătăuşa riscă acum să ajungă la închisoare.Observator.tv

Sursa: http://jurnalul.ro/stiri/locale/caz-dramatic-la-vaslui-o-adolescenta-a-fost-batuta-crunt-de-o-alta-tanara-752187.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.