fbpx
14.8 C
Vaslui
joi, 29 septembrie, 2022

BUGET CULTURAL… Vizitiu Cristina, șeful cel nou al serviciului Direcția de Cultură, din cadrul Aparatului de specialitate al Primarului Dumitru Boroș, a supus aprobării Consiliului Local Municipal Bârlad proiectul de hotărâre privind aprobarea Programului și Devizului Estimativ ale activităților cultural-artistice și sportive din luna septembrie. Spre marea noastră surprindere, printre actele culturale, artistice și sportive se găsește una dintre cele mai „culturale” activități născocite până în prezent : Festivalul ceaunelor, ediția I – Târg anual de prezentare și vânzare a produselor tradiționale românești gătite la ceaun! Iar pentru asta, din bugetul local, estimativ, se scoate 10.000 de lei!

Festivalul ceaunelor, ediția I – Târgul anual de prezentare și vânzare a produselor tradiționale românești gătite la ceaun are loc în Pădurea Cotu Negru, pe 25 septembrie, iar bugetul de la Primărie pentru această activitate „cultural, artistică și sportivă” este de 10.000 lei ( pentru sonorizare, prestație DJ, diplome de participare, flori, materiale și servicii publicitare).

Loading...

Pe ce dau banii bârlădenii în septembrie

Sursa: https://www.vremeanoua.ro/festivalul-ceaunelor-la-barlad-inclus-in-programul-activitatilor-culturale-si-artistice-2/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,902FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
12CititoriConectați-vă

Robo Știri