Șeful biroului administrativ al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) Vaslui, subcomisar Claudiu Cotaie, a prezentat ieri, într-o ședință ordinară a Colegiului Prefectural, un raport al activității serviciului în realizarea controlului frontierei.

Loading...

Astfel, în primele nouă luni ale acestui an STPF Vaslui a executat peste 1.000 de acțiuni, fiind înregistrate peste 200 de evenimente, cu peste 230 de persoane implicate. Au fost constatate 272 de infracțiuni, fiind aplicate 665 de sancțiuni contravenționale, valoarea amenzilor fiind de 449.000 lei. În topul infracțiunilor sesizate la frontiera cu Republica Moldova se mențin migrația ilegală, prin folosirea de documente false, contrabanda cu produse accizabile și traficul cu autoturisme furate. În perioada menționată, un număr de 2,2 milioane de persoane și aproximativ 600.000 de autovehicule au tranzitat Punctul de Trecere a Frontierei Albița. (G.P)

comments

Sursa: http://estnews.ro/2017/10/27/bilantul-politistilor-de-frontiera-vasluieni-dupa-primele-noua-luni-din-acest-peste-1-000-de-actiuni-si-amenzi-de-aproape-450-000-de-lei/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.