10.9 C
Vaslui
29 martie, 2024

Corneliu Bichineț a sărbătorit seniorii

De către

1 octombrie 2023

Cu ocazia Zilei Persoanelor Vârstnice, Corneliu Bichineț, vicepreședintele PMP Vaslui, a organizat o mică întâlnire cu seniorii din Negrești, dar nu numai.

75 de persoane au răspuns invitației fostului parlamentar și au participat la un eveniment de suflet adresat lor. Corneliu Bichineț le-a oferit cărți și pachete tuturor participanților, într-o atmosferă destinsă politicianul vorbind despre vârsta a treia în cuvinte calde, evocând părinții și bunicii, deopotrivă.

„Obișnuiesc ca, perioadic, să invit acasă la mine oameni din Negrești și comunele din jur, din Vaslui, din alte județe și să marchez un eveniment. Aș vrea să marchez numai evenimente fericite. Astăzi, de Ziua Persoanelor Vârstnice, îi felicit pe toți cei 75 de oameni care au venit la mine și le doresc o viață plină bucurii și numai sănătate!”, a spus Corneliu Bichineț.

Marcat recent de o tragedie imensă în plan familial, fostul parlamentar că alături de oameni se poate trece mai ușor peste suferință, cu ajutorul oamenilor și prietenilor, care ne încurajează.

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2023/10/corneliu-bichinet-a-sarbatorit-seniorii/

Ultimă oră

Același autor