Bichineț recită versuri în Parlament

0

După ce a făcut declarații de dragoste de la tribuna Parlamentului, recent, nonconformisul deputat de Vaslui al PMP Corneliu Bichineț i-a recitat versuri președintelui PSD Liviu Dragnea. „Dintre sute de catarge / Care lasă malurile, / Câte oare le vor sparge / Vânturile, valurile?”, a rostit Bichineț cu trimitere la șansele în viață ale absolvenților de liceu de anul acesta.

Loading...

Numai asta nu mai făcuse! Deputatul PMP de Vaslui Corneliu Bichineț, care în trecut făcea declarații de dragoste către patrie de la tribuna Parlamentului, recent s-a apucat să recite versuri din Mihai Eminescu de la aceeași tribună.

În aprilie, Bichineț le spunea colegilor “înflăcărat”: “Iubesc această țară! Vasluiul, mai mult ca orice!”, într-o declarație politică cu adresă directă către Liviu Dragnea, președintele PSD și al Camerei Deputaților. Recent, deputatul vasluian a trecut pe versuri, adresate aceluiași lider politic, pentru care dovedește de acum o obsesie.

“Declarația mea este adresată unui singur om, unui singur om: domnului Liviu Dragnea, președintele PSD-ului, președintele Camerei Deputaților” a spus Bichineț, într-o ședință a Camerei.

Deputatul vasluian i-a spus lui Liviu Dragnea că “o nouă generație de tineri a încheiat clasa a XII-a. Sper să aibă un viitor luminos”, pentru ca apoi să realizeze un “frumos moment cultural – artistic”: „M-am sfătuit cu o distinsă colegă, aici, și un coleg, de la un alt partid, și mi-am adus aminte de versurile celebre ale lui Eminescu, care, referindu-se probabil și la tineri, a spus: „Dintre sute de catarge/ Care lasă malurile, / Câte oare le vor sparge / Vânturile, valurile?”. Sper ca vânturile vieții și valurile să nu spargă niciun catarg, și tinerii să aibă succes, noroc, și țara noastră să înflorească. De asemenea, îl informez pe domnul Liviu Dragnea, curios știindu-l eu din fire, că domnul Ghiță a început să vorbească. Deocamdată în fraze; va trece săptămâna aceasta la perioada eseu; și cred că atunci când Ghiță va vorbi tot ce știe, mulți vor amuți. Sper, pentru totdeauna”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.