Loading...

JENANT…Deranjati de prezenta unei bunicute în baston, care stãtea lângã oficialitãti, cerberii au luat-o de o aripã si au alungat-o!

REVOLTÃTOR… O scenã penibilã, petrecutã la doi pasi de ministrul Agriculturii, Petre Daea, pune într-o situatie jenantã organizatorii târgului Expo Zoo Agroind, de la Vaslui. În timp ce ministrul pregãtea discursul oficial, joi, lângã grupul oficialitãtilor venite din toatã tara s-a asezat o bãtrânicã, cu batic pe cap si cu o sacosã în mânã, sprijinindu-se în cârjã. Probabil cã, auzind cã vine la Vaslui ministrul Agriculturii, femeia dorise sã-i spunã oficialului de la Guvern de nemultumirile tãranilor din zona Moldovei. Un personaj care stãtea în apropierea ministrului si a celorlalti oficiali, ca o gardã de corp, a observat-o pe bãtrânã si a evacuat-o de acolo, aparent cu vorbã bunã. Peste putin timp, bãtrâna a apãrut din nou în preajma oficialitãtilor. Acelasi cerber, despre care am aflat cã ar fi de la Politia Localã din Vaslui, ar fi scos-o fortat pe bãtrânã din apropierea ministrului, ducând-o la o distantã apreciabilã de prezidiu. Jenant este cã noul director al Oficiului de Zootehnie, Cãtãlin Chelmu, fratele fostului secretar general al Guvernului, Sorin Chelmu, a spus cã bãtrâna deranja începerea sedintei si cã se rãtãcise în apropierea grupului de oficiali, de aceea a fost escortatã în interiorul târgului.

Joi, la prânz, în parcul din apropierea Oficiului Judetean de Zootehnie era în pregãtiri deschiderea târgului Expo Zoo Agroind, editia 2017. La deschidere, a ajuns si ministrul Agriculturii, Petre Daea, care a dorit sã fie alãturi de cei mai performanti crescãtori de animale din România. Asteptat de toate notabilitãtile locale, cu fanfarã si tot tacâmul, ministrul a mers la tribuna oficialã, acolo unde s-a pregãtit pentru discursurile de rigoare. În timp ce deschiderea era în toi, în preajma ministrului apare o bãtrânã, care stã cuminte si se uitã la toti domnii în costume, care vorbesc la microfon. Un individ înalt, cu cãmasã gri, se repede la bunicã si o scoate cu miscãri ferme din apropierea oficialilor, de parcã ar fi fost ciumatã. Peste câteva minute, bãtrâna apare din nou în preajma oficialilor, de data aceasta lângã Buzatu. Acelasi cerber se repede la bãtrânicã si o repede, cu miscãri fortate, ducând-o cât mai departe de zona oficialã. “Am crezut cã bunica respectivã s-a pierdut prin târg. Nu e adevãrat cã a fost fortatã sã plece, a fost doar rugatã de un domn care asigura paza sã stea ceva mai departe. Noi, ca organizatori, nu am considerat cã s-a produs un incident atât de grav, a fost doar o neîntelegere”, a spus directorul Chelmu. Ne întrebãm ce rol avea un agent al Politiei Locale în preajma ministrului, de ce era nevoie de pazã atât de strictã la un târg dedicat celor mai buni crescãtori de animale, oameni cu frica lui Dumnezeu. Faptul cã o bunicã de 70 si ceva de ani a fost eliminatã atât de brutal, pentru a nu strica imaginile oficiale, aratã cât de farisei sunt politicienii români, care spun peste tot cã sunt alãturi de popor, însã îsi apãrã fundurile cu orice pret. Declaratia sefilor agentului Ciulei Milutã, cel care a evacuat o pe bãtrânã, este halucinantã. “Politistul a redirectionat-o pe bãtrânã pentru a nu trece prin fasa oficialitãtilor (ups!), a oprit-o si i-a arãtat pe unde sã treacã, pe undeva prin spate, acelasi lucru l-a mai fãcut si cu altã persoanã”, a precizat unul dintre superiorii politistului local.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/batrana-umilita-la-expo-zoo-in-fata-ministrului-daea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.