O bătrână de 84 de ani a fost batjocorită de un puști de 16 ani care a intrat peste femeie în locuință și a violat-o. Rudele victimei au fost cele care au anunțat Poliția după ce bătrâna și-an făcut curaj și le-a povestit prin ce chinuri a trecut.

Loading...

Un adolescent de 16 ani, din localitatea Lacul Babei, a ajuns după gratii, după ce și-a abuzat sexual vecina de 84 de ani. Înfierbântat de aburii alcoolului, puștiul a intrat peste bătrână în toiul nopții și, sub amenințarea cu bătaia, a violat-o fără niciun fel de remușcare, iar apoi a părăsit casa victimei. Femeia și-a recunoscut vecinul, însă nu a anunțat poliția în acea noapte, ci a povestit a doua zi unei fiice de-a sale prin ce chinuri a trecut. Fata bătrânei nu a sunat nici ea la numărul de urgență 112, ci și-a anunțat fiul din București, acesta fiind cel care a alertat Poliția.

În urma cercetărilor întreprinse, suspectul a fost identificat și reținut pentru 24 de ore. Ulterior, procurorul de caz a mers în instanță, cu propunerea de arestare preventivă, solicitare admisă de către judecători”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Judecătoria Vaslui a emis pe numele lui Silviu Bogdan Gurguță un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub acuzația de viol.

comments

Sursa: http://estnews.ro/2017/10/04/batrana-de-84-de-ani-din-lacul-babei-batjocorita-de-un-pusti-de-16-ani/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.