Agresiunea a avut loc în noaptea de 30 septembrie, iar victima este o femeie de 84 de ani. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, victima locuia singură şi era vecină cu agresorul. În noaptea de vineri spre sâmbătă, minorul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a dat buzna în locuinţa octogenarei şi, sub ameninţări, a obligat-o să întreţină relaţii sexuale.

Loading...

De frică, bătrâna nu a mers la Poliţie, ci s-a dus la fiica ei, care locuieşte în acelaşi sat, pentru a-i povestit prin ce a trecut. Neştiind cum să procedeze, nici fiica octogenarei nu a sesizat poliţiştii, ci şi-a sunat fiul care locuieşte în Bucureşti, şi i-a relatat despre ce i s-a întâmplat bunicii.

”Noi am fost sesizaţi prin 112 de o persoană din Bucureşti, nepot al victimei, care a reclamat faptul că bunica acestuia, o femeie în vârstă de 84 de ani, a fost victima unei infracţiuni de viol. Suspectul a fost identificat, reţinut şi prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Silvia Manta, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Judecătoria Vaslui a emis luni, 2 octombrie, mandat de arestare preventivă pe numele minorului de 16 ani. Acesta provine dintr-o familie dezorganizată din sat. 

Sursa: http://adevarul.ro/locale/vaslui/batrana-84-ani-batjocorita-minor-16-ani-rusine-victima-nu-mers-politie-autoritatile-fiind-alertate-nepot-1_59d32df95ab6550cb8c35993/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.