Minora de 15 ani a cerut ajutorul poliţiştilor vineri, 13 octombrie, reclamându-şi tatăl care ar fi bătut-o cu un bici. În timpul audierilor, încercând să descopere întreaga situaţie de fapt şi dacă astfel de abuzuri au mai avut loc, anchetatorii aveau să descopere că minora ar fi fost abuzată şi sexual. 

Loading...

Fata a declarat că tatăl ei ar fi avut un comportament deviant faţă de ea de mai bine de un an, însă i-a fost frică să-l reclame. Astfel, copila a relatat poliţiştilor că în luna iunie 2016, tatăl ei ar fi agresat-o sexual în timp ce dormea în locuinţă. Minora nu a reclamat la politie pentru că ar fi fost ameninţată de tată.

Minora a fost supusă unei expertize medico legale, care a confirmat aspectele relatate de aceasta. Poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a tatălui agresor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol şi violenţă în familie. Bărbatul a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru luarea lăsurilor legale. Procurorii în schimb au decis cercetarea în stare de libertate a tatălui. După cele 24 de ore petrecute în arest, bărbatul a revenit în familie, locuind alături de fiica sa care l-a reclamat. 

Sursa: http://adevarul.ro/locale/vaslui/barbat-reclamat-politie-si-a-biciuit-fiica-15-ani-descoperirea-revoltatoare-facuta-politisti-timpul-audierilor-1_59e4df265ab6550cb82f7b52/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.