19.2 C
Vaslui
18 septembrie, 2024

Bărbat omorât cu secera de tovarășul de pahar. Criminalul a sunat singur la 112

Publicat: 14/09/2024, 13:14

Un bărbat dintr-o localitate vasluiană a fost omorât, vineri, de un consătean, în urma unui conflict pe care cei doi l-au avut la beție. Crima a fost comisă cu o seceră, în condițiile în care agresorul fusese la muncă, pe câmp.

Polițiștii vasluieni s-au mobilizat, vineri, după ce în jurul orei 18.30 un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitatea Urlați, comuna Dimitrie Cantemir, a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că a omorât un om.

Anchetatorii au constatat că victima, un alt bărbat, în vârstă de 62 de ani, zăcea fără viață într-o baltă de sânge. Conform anchetatorilor, cei doi s-ar fi așezat la băutură după și-ar fi terminat munca la câmp, iar la un moment dat și-ar fi amintit de unele neînțelegeri mai vechi.

După un schimb de replici, aceștia s-ar fi luat la bătaie, iar bărbatul mai tânăr a apucat o seceră pe care o avea la îndemână și l-a străpuns pe consăteanul său, care a murit pe loc.

A căzut singur în seceră

Apoi, conștient de gravitatea faptei sale, ucigașul a sunat la numărul de urgență 112. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și mai apoi arestat preventiv.

Conform anchetatorilor, la nivelul județului Vaslui numărul incidentelor violente crește în mediul rural odată cu venirea toamnei, când oamenii culeg viile și începe producția de vin.

Astfel, anul trecut, în octombrie, tot în Vaslui, un bărbat care muncea la câmp, într-un lan de porumb, a ajuns în stare gravă la spital după ce, pe fondul consumului de alcool, s-a dezechilibrat și a căzut în seceră. Deși a fost aproape eviscerat, iar medicii au reușit, totuși, să-i salveze viața.

Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate

Loading …

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri –

14 Sep, 13:19

Știri politice –

14 Sep, 13:13

14 Sep, 12:47

Ultima oră

Vremea –

14 Sep, 12:45

14 Sep, 12:44

Actualitate –

14 Sep, 12:39

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/barbat-omorat-cu-secera-de-tovarasul-de-pahar-criminalul-a-sunat-singur-la-112-20303417

Ultimă oră

Același autor