19.3 C
Vaslui
23 iulie, 2024

Bărbat, de 47 de ani, acuzat că ar fi VIOLAT o minoră și a lăsat-o însărcinată. Individul, arestat preventiv pentru 30 de zile

Publicat: 09/07/2024, 11:40

Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi violat o minoră și ar fi lăsat-o însărcinată. Mama adolescentei a alertat autoritățile, individul în cauză fiind chiar concubinul acesteia. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Un bărbat din Capitală a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce concubina acestuia l-a acuzat că ar fi violat-o pe fiica ei minoră și ar fi lăsat-o însărcinată.

„La data de 6 iulie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 26 Poliție au reținut un bărbat, în vârstă de 47 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol.

În fapt, la data menționață, Secția 26 Poliție a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că a observat schimbări în comportamentul fiicei ei, în vârstă de 18 ani, care este cunoscută cu probleme de sănătate. Ulterior, în urma unui control de specialitate, s-a confirmat că aceasta este însărcinată.

Din cercetările și investigațiile efectuate, s-a stabilit faptul că, în perioada când persoana vătămată era minoră, concubinul femeii, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, ar fi profitat de starea de vulnerabilitate a persoanei vătămate, precum și de imposibilitatea de a-și exprima voința și ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta.

În cursul zilei de 6 iulie 2024, bărbatul a fost depistat și condus la audieri. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este un procedeu al procesului penal reglementat de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.”, au declarat reprezentanți ai Direcției Generale de Poliție într-un comunicat.

CITEȘTE ȘI:

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, și-a început cariera în funcția de redactor la MEDIAFAX și Antena 3.

A evoluat

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Marius Tucă Show –

09 Jul, 12:00

Știri politice –

09 Jul, 11:58

09 Jul, 11:57

Ultima oră

Actualitate –

09 Jul, 11:31

Știri –

09 Jul, 11:27

09 Jul, 11:20

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/barbat-de-47-de-ani-acuzat-ca-a-violat-o-minora-si-ar-fi-lasat-o-insarcinata-individul-arestat-preventiv-pentru-30-de-zile-20250741

Ultimă oră

Același autor