Loading...

VIOLENTE…Caz misterios în satul Loturi, comuna Cozmesti, acolo unde un bãrbat de 49 de ani a fost gãsit zãcând într-o baltã de sânge, în propria casã, chiar de fiul lui, de 14 ani. Nimeni nu stie cu precizie ce s-a întâmplat, însã apropiatii lui Costel Morosanu spun cã la mijloc ar fi vorba despre o rãzbunare a sotiei acestuia. “Se bat si se ceartã de ani buni. În urmã cu o lunã, a fost bãtutã zdravãn. I-a dat cu ceva ascutit de i-a tãiat nasul. Marti, cu ocazia hramului satului, au venit fratii ei pe aici. Au bãut cu totii, au început sã se certe, iar de aici nu mai stim ce s-a întâmplat. Noi credem cã fratii ei i-au fãcut felul lui Costel, n-avea cine altcineva”, ne-a spus familia bãrbatului. Victima a fost transportatã de urgentã cu ambulanta la spitalul din Vaslui, având mai multe lovituri în zona toracelui, însã din cauza cã se afla în stare gravã medicii au decis sã-l transfere la un spital din Iasi.

Dupã incidentul de marti seara, sotia bãrbatului a fugit de acasã, lãsându-si copiii în voia sortii. Nimeni nu stie unde s-ar putea afla aceasta, dat fiind faptul cã fiica cea mare a sunat-o, însã la telefon i-a rãspuns o rudã de-a sa: “Mi-a zis cã nu a ajuns la Toporãsti, acolo unde stau bunicii si unchii mei. Noi ne-am pus întrebarea: dar telefonul cum a ajuns acasã? Ne-am duce sã vedem cum stã treaba, dar ne e cam fricã, cine stie ce se mai întâmplã. Am înteles cã a fost politia, a rãspuns bunicul si le-a zis cã nu au ajuns acasã (n.r. femeia si fratii ei). Nu stiu ce sã zic, mai asteptãm câteva zile sã vedem ce se întâmplã. Trebuie sã iasã la ivealã, cã doar nu pot sta mult timp ascunsi”, ne-a povestit, ieri, fiica cea mare a sotilor Morosanu.

“Avea sânge pe fatã, era constient, vorbea, dar nu stia cine l-a bãtut”

Cu toate cã a pãtimit mult din cauza tatãlui, aceasta sperã ca el sã se facã bine. “Se aflã la spital în Iasi. Medicii mi-au spus cã e foarte grav, mâine mã duc sã vãd cu exactitate. Mi-as dori sã se facã bine si sã se linisteascã în totalitate, pentru cã de când suntem noi mici, au tot existat certuri. Acum o lunã a bãtut-o pe mama si a fugãrit-o de acasã. A rugat-o sã vinã înapoi, cã nu-i mai face nimic si cã nu va mai bea. S-a întors, iar a doua zi, s-au certat din nou. El i-a dat cu ceva ascutit de i-a tãiat nasul. Mãmica s-a dus la spital la Vaslui, a fost operatã, iar apoi s-a întors acasã, pentru cã nu avea unde sã se ducã. O perioadã nu s-au mai certat. Ieri au venit fratii ei de la Toporãsti la noi, au stat de vorbã, iar apoi au plecat la hramul satului. Apoi, au stat cât au stat la islaz, au bãut, au discutat, cine stie ce o mai fi fãcut, pentru cã noi nu stim, nu am stat cu ei… Seara, când a ajuns acasã unul dintre fratii mie, l-a gãsit în casã zãcând. Avea sânge pe fatã, era constient, vorbea, dar nu stia cine l-a bãtut. Am sunat la ambulantã si l-a luat la Vaslui, dar, pentru cã era grav, medicii au decis sã îl trimitã la Iasi. Mama nu era acasã, de ieri la amiazã nu mai stiu nimic de ea”, a povestit fiica cea mare.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/barbat-batut-crunt-de-cumnatii-lui-dupa-ce-i-a-retezat-nasul-nevestei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.