16 C
Vaslui
16 septembrie, 2024

Băiat de 16 ani mort în curtea casei. Părinții l-au găsit abia după câteva zile, când s-au trezit din beție

Caz șocant în județul Vaslui. Un adolescent a fost găsit mort chiar în curtea casei. Deși lipsea de câteva zile, părinții nu și-au dat seama, pentru că erau îmbătați de aburii alcoolului și au crezut că băiatul plecase de acasă. Tot ei au fost și cei care au găsit trupul neînsuflețit.

Dana Costache, jurnalist Digi24: Tragedia a fost anunțată chiar de părinții adolescentului în vârstă de 16 ani, care le-au spus autorităților că și-au găsit copilul mort în curtea casei.

Tot mama și tatăl băiatului le-au declarat polițiștilor că ei au fost în stare de ebrietate mai multe zile și că nu și-au dat seama că băiatul lor nu este acasă, iar atunci când și-au revenit după beție au crezut că acesta era plecat de acasă, de bunăvoie.

Într-un final, părinții l-au găsit pe băiat decedat în curtea locuinței. Polițiștii și medicii care au mers la domiciliul băiatului au constatat că acesta era mort de mai multe zile.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/baiat-de-16-ani-mort-in-curtea-casei-parintii-l-au-gasit-abia-dupa-cateva-zile-cand-s-au-trezit-din-betie-2899089

Ultimă oră

Același autor