CERCETAT DISCIPLINAR…Avocatul Neculai Horobet, zis “Sãtãnel”, a intrat si în atentia decanatului Baroului Vaslui. Decanul baroului, avocatul Radu Bobârnat, a precizat cã Horobet este cercetat disciplinar dupã ce si-ar fi tepuit câtiva clienti. Mai exact, acesta a încasat bani de la oameni fãrã sã-i mai reprezinte apoi în fata judecãtorilor. Unul dintre cei tepuiti spune cã i-a dat avocatului ”Sãtãnel” 6.000 de lei. Cazul este cunoscut si de cei din conducerea Baroului Vaslui, dar în acest caz s-ar fi ajuns la o întelegere între pãrti. De asemenea, avocatul Neculai Horobet afecteazã imaginea Baroului si împotriva lui se vor lua, curând, mãsuri. Mai mult, în urmã cu câteva zile avocatul si-a amenintat sotia si copilul de nici trei ani cã-i va ucide pe amândoi chiar dacã va ajunge în spatele gratiilor. De asemenea, acesta s-a lãudat cã nimeni nu-i face nimic pentru cã are rude si cunostinte printre procurori si judecãtori. De aceea îsi permite sã-i transforme viata fostei sotii într-un adevãrat cosmar.

Loading...

Avocatul care-si bate fosta sotie si o amenintã cu moartea a intrat si în atentia celor de la Baroul Vaslui. Decanul Radu Bobârnat a declarat cã avocatul Neculai Horobet afecteazã imaginea breslei pe care o repezintã, face nenumãrate probleme si, în curând, împotriva lui, se vor lua mãsuri de ordin disciplinar. Mai mult, conform declaratiilor decanului, avocatul “Sãtãnel” este si acum cercetat disciplinar dupã ce si-a pãcãlit clientii. Mai exact, acesta ar fi încasat onorarii, dar nu si-a mai fãcut treaba în fata judecãtorilor. Unul dintre cei tepuiti spune cã a fost pãcãlit cu 6.000 de lei de Horobet dupã ce a crezut cã avocatul are cunostinte printre procurori si judecãtori. “Cunosc cazul, dar, din câte îmi amintesc, cele douã pãrti au ajuns la o întelegere. În asemenea situatii, în Barou, primeazã medierea. Si nu este singura problemã de genul acesta pe care ne-o face acest avocat. Alte douã de acest gen sunt în lucru si altele s-au întâmplat în urmã cu aproximativ doi ani. Avocatul Neculai Horobet ne face probleme si ne stricã imaginea. De aceea vom fi nevoiti sã luãm mãsuri împotriva lui”, spune decanul Baroului Vaslui, avocatul Radu Bobârnat. De asemenea, unele surse vorbesc despre faptul cã, în urmã cu aproximativ trei sãptãmâni, acelasi avocat a fost chemat la DNA. “Nu stiu în ce calitate a fost citat la DNA, dacã de inculpat sau de martor, dar sigur a fost acolo. A avut si câteva plângeri penale la Parchetul de pe lângã Curtea de Apel Iasi fãcute de fosta sotie, dar femeia si le-a retras pentru a obtine mai repede divortul”, spun sursele.

Fosta sotie poate cere ordin de restrictie

Chiar dacã declara cã a încercat sã obtinã un ordin de restrictie, dar unii colegi ai avocatului Horobet i-au spus cã nu poate, acest lucru este contrazis acum chiar de decanul Baroului Vaslui. “Dacã fosta sotie considerã cã este amenintatã si mai ales dacã este vorba si de violente, poate cere un ordin de protectie oricând doreste. Nu trebuie decât sã se adreseze judecãtorilor cu o cerere pentru a obtine un astfel de document”, spune avocatul Radu Bobârnat. De asemenea, Ana Maria, fosta sotie a lui Neculai Horobet, a primit si vizita politistilor care au asigurat-o de cooperare. “Mi-au dat un numãr de mobil la care sã sun la orice orã dacã fostul sot mã va mai ameninta sau va mai sãri sã mã batã”, spune aceasta.

Avocatul Horobet îsi terorizeazã fosta sotie

“Sãtãnel”, asa cum mai este cunoscut avocatul vasluian Neculai Horobet, o comite din nou. Dupã ce a fost protagonistul unui scandal de pominã cu politistii, fiind prins beat la volan si retinut apoi de cãtre DIICOT pentru apartenentã la un grup infractional organizat, Horobet a trecut la lucruri ceva mai serioase. De data aceasta si-a pus în gând sã-i facã viata un calvar fostei sotii în timp ce se laudã cã nimeni nu-i va face nimic pentru cã are rude procurori sau judecãtori. Astfel, de când a fost pãrãsit de Ana Maria, avocatul nu mai conteneste cu scandalurile si amenintãrile cu moartea. Grav este cã face aceleasi amenintãri si la adresa copilului pe care cei doi îl au împreunã, un pusti de doi ani si jumãtate. “Mi-a bãtut copilul, mi-a distrus masina si ne amenintã pe amândoi cã ne omoarã chiar dacã se va duce la puscãrie”, a povestit fosta sotie a avocatului. De asemenea, femeia a declarat cã a depus, pânã acum, patru plângeri la Politie în care a reclamat cã a fost bãturã, amenintatã si cã fostul sot i-a distrus masina, dar, pânã acum, nimeni nu a luat nicio mãsurã.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/avocatul-bataus-horobet-cercetat-disciplinar-de-baroul-vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.