De data asta nu veți mai auzi expresia „Iarna ne-a luat pe nepregătite” din partea autorităților, promite Ciprian Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, care spune că săptămâna viitoare va fi convocată comisia pentru pregătirea sezonului rece și toate cele necesare vor fi puse la punct.

Loading...

„Consiliu Județean are în vedere ca săptămâna viitoare să convoace în prima sa ședință Comisia pentru pregătirea sezonului rece. Vom inventaria materialele pe care le avem în stoc, rămase de anul trecut. Vom intra în dialog cu cei care administrează drumurile județene și drumurile naționale pentru a ne pregătite și pentru a putea face față eventualelor intemperii”, a declarat Ciprian Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, care a mai spus că autoritățile locale și județene fac deja eforturi pentru ca sezonul rece să le găsească pregătite.

Se are, de asemenea, în vedere întocmirea unor evidențe clare a gravidelor din mediul rural și a celor care necesită dializă.
„Încercăm să creionăm o strategie de funcționalizare a tuturor factorilor responsabili care vor acționa în perioada rece”, a mai spus Ciprian Trifan.

Din comisia despre care vorbim fac parte reprezentanți ai mai multor instituții, precum CJ, Prefectură, Poliția Rutieră sau Direcția de Sănătate Publică.

Prin urmare, expresia cu care eram obișnuiți spre sfârșitul anului, „Iarna ne-a luat pe nepregătite” ar putea deveni de domeniul trecutului. Vom trăi și vom vedea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.