Loading...

CINE ÎI CUNOASTE? Patru cocalari au intrat, sâmbãtã noaptea, într-un club din Bârlad, au ochit o masã goalã pe care trona o sticlã de votcã scumpã. Fãrã sã se jeneze de camerele de supraveghere sau de faptul cã masa respectivã era a patronului clubului si a invitatilor sãi, cei patru s-au pretat la o hotie de toatã jena: au furat sticla de pe masã, bãgând-o în geacã, dupã care, voiosi nevoie mare, au pãrãsit clubul. Surpriza patronului clubului n-a fost micã, atunci când a revenit la masã! A scos filmãrile de pe camerele de supraveghere si a fãcut plângere la politie. Nu pentru ca sã-si recupereze paguba, ci pentru a afla cine sunt cei patru, ca sã le dea câte o „interdictie” de a mai intra în club!

O sticlã de votcã „Absolut”, destul de scumpã ca pret, a fost „subtilizatã” de patru indivizi cu tupeu, de pe masa patronului Clubului „Ground Cafee” din Bârlad. Acesta se afla sâmbãtã noaptea (26/27 august) la club, împreunã cu sotia si o prietenã a lor, la o masã. Prietena a dorit sã facã cinste cu votcã, iar Mihai Bîlici, patronul, a adus o sticlã de „Absolut”, care costã în jur de 150 de lei în club. S-a turnat în pahare, însã înainte de a bea cei de la masã, împreunã cu patronul, au iesit afarã sã fumeze o tigarã. Când fumau, au vãzut ei un grup de tineri cam „voiosi” iesind din club, dar nu s-au gândit la surpriza ce o vor avea la întoarcerea în club. Masa lor era goalã, doar cu paharele unde mai erau câteva grame de votcã! Imediat Mihai Bîlici a mers la camerele de supraveghere si a realizat cã cei patru tineri, care iesiserã cu câteva minute înainte, le furaserã sticla. A vizualizat înregistrãrile si a postat pe pagina lui de facebook, ieri, o solicitare: cine îi cunoaste pe cei care i-au furat bãutura de pe masã, sã-i dea de stire. Între timp a depus si o plângere la Politia Bârlad, solicitând identificarea celor patru si, evident, pedepsirea lor. „Vedeti pe înregistrare cum se asazã la masa noastrã, cum doi danseazã si le asigurã acoperirea, iar unul dintre ei doi, care s-au asezat la masã, a subtilizat sticla si a bãgat-o în geacã, pe mânecã. Apoi pleacã toti patru”, ne-a spus Mihai Bîlici.

Mesaj important pentru hotii cu tupeu!

Dacã Mihai Bîlici, patronul de la Clubul „Gorund”, a fost mai rezervat în a-si expune supãrarea, prietena cu care se afla la masã împreunã cu sotia sa, a fost totalã! Le-a transmis un mesaj foarte „important” celor care le-au furat bãutura de pe masã:
„Pe cãcatii ãstia, îi stie cineva??? Vreau sã dau de ei neapãrat. Sâmbãtã, ne-au furat sticla de < > plinã de la masa din < >, în timp ce eram la fumat! Au ascuns-o în mâneca de la geacã si au plecat! Sãracii si rãpãnosii pãmântului!! Sã intri în club si sã furi o sticlã cu bãuturã! Mã p..s pe voi de pãduchiosi A mai bãut neamul vostru < >, pânã sã furati sticla noastrã??? Ratatilor!”, le-a transmis, pe pagina de socializare, Silvia, prietena familiei Bîlici, care munceste în Italia si acum se aflã în vacantã acasã. Cine-i cunoaste? Haideti, cã Mihai Bîlici dã o recompensã: încã o votcã < >!

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/au-furat-sticla-de-votca-de-la-masa-patronului-unui-club-barladean-foto-video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.