În Punctul de Trecere a Frontierei Albița, echipa comună de control formată din inspectori vamali și polițiști de frontieră a descoperit 15 litri de coniac în bagajele unui bărbat cu dublă cetățenie, română și moldovenească.

Loading...

Vasile N., în vârstă de 39 de ani s-a prezentat la vamă ieri pentru efectuarea formalităților de control pentru a intra în țară, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Italia. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autoturismului și persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control formată din lucrători vamali și polițiști de frontieră a descoperit ascunse în bagajele personale ale lui Vasile N., în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, cantitatea totală de 15 litri coniac (30 sticle x 0,5 litri), concentrație 40%, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării întregii cantități de alcool descoperite, în valoare de 405 lei, indisponibilizarea autoturismului până la plata amenzii și sancționarea contravențională a persoanei cu amendă în valoare de 5.000 lei. (G.P)

comments

Sursa: http://estnews.ro/2017/09/19/ascundea-bagaje-15-litri-de-coniac/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.