fbpx
2.2 C
Vaslui
vineri, 27 ianuarie, 2023

APEL… Hușenii se dovedesc an de an exemplari la capitolul „spirit civic”, achitându-și taxele și impozitele aproape în procent de 100%, însă conducătorii municipiului nu prea reușesc să țină pasul cu ei. Drept dovadă, localnicii de pe diferite străzi ale urbei, precum „Ștefan cel Mare”, continuă să reclame că sunt nopți întregi în care nu beneficiază de iluminat public.

„Sunt oameni care se întorc de la serviciu, sunt copii care vin mai târziu de la școală, dar, peste toate, este vorba despre un municipiul civilizat, în care, teoretic, existența unui bec aprins pe o stradă din buricul târgului nu ar trebuie să fie niciodată motiv de…. rugăminți, de insistențe sau de apeluri publice către Primăria Huși. Adică, să ne închinăm la Primărie să pună câte un bec pe stradă? Că scuze și explicații nu vrem și nu ne intereseză. Dacă nu ești în stare să ai becuri aprinse noaptea pe toate străzile din orașul pe care îl gospodărești, mergi acasă, nu lua salariu degeaba. Că noi plătim taxe și impozite la zi. Vream măcar câte un bec pe strada Ștefan cel Mare, prin zona industrială, pe strada Luceafșrul și peste tot, pe unde trăiesc oameni”, a fost mesajul lui Marian. Alții hușeni au „legat” bezna de pe stradă cu faptul că, la aceste sărbători de iarnă, municipalitatea nu a mai vrut să îmbodobească orașul cu luminițe festive, ca în alți ani. „Unii se plâng că nu a mai pus primăria lumini ornamentale de sărbători pe străzi! Noi ne-am bucura să avem măcar clasicul iluminat public! Din nou, a treia treia noapte la rând fără iluminat stradal (strada Ștefan cel Mare și probabil încă alte câteva)! Somn ușor responsabililor din primăria Huși”, a sesizat public Remus, în așa numitul „Caiet de reclamații – Primăria Huși”.

Loading...

Omul a atașat și o nouă imagine cu strada lăsată în întuneric, pe care se zărește Biserica Sfântul Dumitru. Reacțiile au venit îndată.”În Piața Victoriei e aceeași poveste. Știe cineva ce firmă se ocupă de iluminatul public?”, a întrebat un localnic. „Bună seara, pe strada 1 Decembrie mai exact pe.la Lukoil și pe strada de la Școala nr. 2 nu este lumină. Este întuneric total, bătaie de joc. Mai rău ca la țară, ce se întâmplă cu lumina de pe străzi? Am făcut o altă sesizare că am vrea și noi un bec la bloc, la Recon, pentru că este foarte întuneric și vin copiii de la școală. Vă rog eu frumos, faceți ceva că de asta avem primar în oraș„, a solicitat și Adina. După mai multe reacții de nemulțumire, mare le-a fost mirarea localnicilor de pe strada „Ștefan cel Mare” când au văzut cum s-a aprins.. un bec. „Ce frumos! Mulțumim mult. Uitasem cum arată becul aprins pe strada noastră”, au reacționat, amuzați, hușenii.

Sursa: https://www.vremeanoua.ro/husenii-tinuti-in-bezna-pe-mai-multe-strazi-din-oras-cum-se-intetesc-criticile-un-bec-sugubat-se-aprinde-brusc-si-stinge-orice-dojana/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,902FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
13CititoriConectați-vă

Robo Știri