19.9 C
Vaslui
17 mai, 2024

Ana-Maria Vintilă s-a înscris în lupta pentru Primăria Bârlad!

De către

30 aprilie 2024

E oficial! Candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Bârlad este viceprimărița USR Ana-Maria Vintilă, care și-a depus actele la Biorul Electoral. Împreună cu echipa sa de consilieri locali, ea este „pregătită să facă Bârladul frumos!”.

Luni, 29 aprilie 2024, cu o zi înainte de termenul limită, echipa Alianței Dreapta Unită – Filiala Bârlad, în frunte cu viceprimărița USR Ana-Maria Vintilă, s-a prezentat la Biroul Electoral de Circumscripție (BEC) Municipal nr. 2, din incinta Cinematografului „Victoria” Bârlad. Scopul traseului de la primărie până la cinema a fost depunerea candidaturii viceprimăriței Ana-Maria Vintilă pentru fotoliul de edil șef al orașului, dar și a colegilor săi din USR, PMP și Forța Dreptei, care împreună alcătuiesc Alianța Dreapta Unită, și a listei de candidați de consilieri locali municipali pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

„Azi e o zi specială pentru mine si echipa mea. Am depus dosarele pentru candidaturile la Primăria Bârlad și Consiliul Local. Sunt impresionată și recunoscătoare pentru fiecare încurajare și susținere din partea voastră. Sunt tare mândră de echipa mea alcătuită din colegi din USR, PMP și Forța Dreptei. În perioada următoare îi veți cunoaște pe fiecare în parte și veți descoperi că sunt oameni dedicați orașului și cu proiecte în comunitate. Suntem pregătiți să facem Bârladul frumos! Pe 9 iunie, mergeți la vot și alegeți Bârladul frumos! Doamne ajută!”, este mesajul transmis de candidata Ana-Maria Vintilă.

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2024/04/ana-maria-vintila-s-a-inscris-in-lupta-pentru-primaria-barlad/

Ultimă oră

Același autor