13.1 C
Vaslui
4 mai, 2024

Ajutor financiar de 191.000 de lei pentru construirea gardului Bisericii „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” Vaslui

Posted by:

25 aprilie 2024

Consiliul Local Vaslui va aproba un proiect de hotărâre privind acordarea unui sprijin financiar Parohiei „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” Vaslui. Ajutorul financiar este acordat pentru pentru construirea gardului de împrejmuire a Bisericii cu hramul „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” Vaslui.

Având în vedere prevederile legale, se propune alocarea sumei de 191.000 lei pentru construirea gardului de împrejmuire a bisericii cu hramul „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” Vaslui.

„Parohia „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” Vaslui a primit avizul de la Presfinţitul Părinte Ignaţie, Episcopul Huşilor, de a înainta o solicitare de fonduri către Primăria Municipiului Vaslui, în vederea obţinerii unui sprijin financiar pentru construirea gardului de împrejmuire a bisericii parohiale.

Ca urmare a binecuvântării de la Episcopia Huşilor, preotul paroh loan Bîrsan, reprezentant al Parohiei „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” Vaslui, în data de 26.03.2024 a înaintat o adresă către Primăria municipiului Vaslui şi Consiliul Local Vaslui, adresă înregistrată la registratura Primăriei municipiului Vaslui cu nr. 61229 / 26.03.2024, prin care a solicitat acordarea unui sprijin financiar pentru construirea gardului de împrejmuire a Bisericii cu hramul “Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” Vaslui” , se arata în proiectul de hotărâre.

(Dănuț CIOBANU)

Partajează asta:

Sursa: https://estnews.ro/2024/04/25/ajutor-financiar-de-191-000-de-lei-pentru-construirea-gardului-bisericii-sfintii-arhangheli-mihail-si-gavril-vaslui/

Ultimă oră

Același autor