fbpx
19.5 C
Vaslui
joi, 18 august, 2022

– Advertisement –

APEL DUREROS… Un student de doar 19 ani, din Bârlad, și-a luat inima în dinți și cere disperat ajutor pentru a trăi! Acum câteva luni a fost descoperit cu o boală cruntă: cancer limfatic, mai exact limfom non-hodking tumora Burkit, un cancer al sistemului imunitar extrem de agresiv! Pentru a fi salvat, singura lui șansă este în Turcia, la clinică, unde trebuie să achite 60.000 de euro, bani de care tânărul student nu dispune și se adresează oamenilor cu suflet mare.

Loading...

„Numele meu este Bulgaru Andrei-Ștefan în vârsta de 19 ani și sunt student la Uiversitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași specializarea Controlul și Expertiza Produselor Alimentare! În urma cu 7 luni mă simțeam normal ca toată lumea pana când a apărut o mică durere la maxilar. Am crezut caă totul vine de la un molar de minte ce dădea sa iasă, nu m-am panicat. Am început să iau calmante pentru a opri durerea până când a devenit o durere insuportabilă. Am hotărât sa merg la dentist, iar acolo mi s- a spus că acel molar nu poate ieși și trebuie ajutat puțin cu o incizie. Am acceptat procedura și am făcut incizia și după câteva zile s-a format o infecție și am ajuns la urgente la Spitalul Clinic Sfântul Spiridon din Iaș. Acolo mi s-a spus că acel molar nu va ieși niciodată pentru ca nu poate! Prin intervenție chirurgicală molarul a fost extras și după o perioada de doua săptămâni și câteva zile am fost externat și trimis acasa!”, scrie Andrei-Ștefan Bulgaru în postarea sa, de pe pagina de Facebook.

Boală incredibil de dură: cancer limfatic!

„Am ajuns acasa durerile insuportabile au reapărut și iar am ajuns la urgente… unde acolo mi s-a luat o biopsie din valul palatin, rezultatul acesteia fiind cancer. Cancer limfatic, mai exact limfom non-hodking tumora Burkit, un cancer al sistemului imunitar extrem de agresiv. Am făcut 4 secvențe de chimioterapie, iar rezultatul acestora a fost nefavorabil. Am hotărât să lupt și am mers spre o clinica din Turcia unde șansele mele de recuperare sunt favorabile, acolo mi s a spus că în 3-4 luni de zile voi pune 4 secvențe de chimioterapie, radioterapie și la final voi efectua transplantul de celule stem! Costurile pentru acest tratament sunt de 60.000 de euro cu mult peste veniturile familiei mele! Am nevoie de ajutorul vostru pentru a urgenta situația… oferindu-mi o noua șansa la viața, orice sprijin cât de puțin contează și țin să vă mulțumesc tuturor pentru ajutorul oferit!

Mă puteți ajuta donând în următoarele conturi bancare:

Titular: ANDREI BULGARU

IBAN: RO44RZBR0000060023749954

Valuta: EUR

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod Swift banca: RZBRROBU

IBAN: RO14RZBR0000060023048893

Valuta: Lei

Nume banca: Revolut

Titular: Stefan Bulgaru

Cont LEI

IBAN: RO64 BREL 0005 5133 4295 0100

Cont EURO

LT09 3250 0113 6121 6572”, a scris Andrei Ștefan Bulgaru.

Haideți să-l ajutăm!

Sursa: https://www.vremeanoua.ro/salvati-l-pe-stefan-are-nevoie-de-ajutor-pentru-a-supravietui-are-doar-19-ani/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,902FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
12CititoriConectați-vă

Robo Știri