4.8 C
Vaslui
19 aprilie, 2024

Activități dedicate „Zilei Eroilor” în Cimitirul „Eternitatea” din municipiul Vaslui

Posted by:

24 mai 2023

Primăria Vaslui organizează în această săptămânî mai multe manifestări sau este partener la o serie de activități publice. Astfel, joi, 25 mai, de la ora 11.45 în Cimitirul „Eternitatea” va începe desfășurarea activităților dedicate „Zilei Eroilor”, iar de la ora 14.00 toți cei interesați pot urmări live ședința în plen a Consiliului Local Vaslui.

De asemenea, sâmbătă, 27 mai, așa după cum așteptați cu nerăbdare, de la ora 20.00, în parcul Copou va avea loc Concertul vocal-simfonic extraordinar al Orchestrei simfonice și Corului academic „Gavriil Musicescu” din cadrul Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași.

Dacă se vor manifesta condiții meteorologice nefavorabile, evenimentul se va derula în Casa de Cultură „Constantin Tănase” Vaslui, de la aceeași oră de începere (20.00).

„Păstrând în inimi și minte regalul de culori al Serbării Florilor, ecourile primei ediții ale Concursului județean de interpretare pianistică Piano Forte, jovialitatea și seriozitatea abordării temelor din cadrul Conferinței tinerilor, precum și acordurile Orchestrei Folclorice Rapsodia Vasluiului care le-au urat astfel Onomastică fericită vasluienilor cu numele Sfinților Împărați Constantin și Elena, privim cu nerăbdare spre evenimentele care ne vor umple și în această săptămână de energie, optimism și emoție.Dragi vasluieni, suntem convinși că mulți dintre dumneavoastră ne vor fi alături de-a lungul unei săptămâni pline de activități și evenimente cu suflet și pentru suflet!” , a spus Geanina Tofan, purtător de cuvânt al Primăriei Vaslui.

(Dănuț CIOBANU)

Partajează asta:

Sursa: https://estnews.ro/2023/05/24/activitati-dedicate-zilei-eroilor-in-cimitirul-eternitatea-din-municipiul-vaslui/

Ultimă oră

Același autor