16 C
Vaslui
8 septembrie, 2024

Accident rutier grav în Vaslui, cu 9 victime. Un tânăr a murit, iar o tânără se află în comă profundă

09.06.2024 08:30

09.06.2024 08:28

FOTO: Agerpres

Nouă victime în urma unui accident rutier pe DE 581, lângă Bârlad. Un tânăr a murit, iar o tânără se află în comă profundă.

Un tânăr de 19 ani a decedat și o tânără de 18 ani se află în comă profundă, după ce mașina cu care circulau a fost implicată într-un accident de circulaţie produs, duminică dimineaţa, pe DE 581, în apropiere de municipiul Bârlad, scrie Agerpres.

În accident au fost implicate două autoturisme, unul în care se aflau cei doi tineri și o altă mașină în care erau șapte persoane.

La locul producerii accidentului au fost trimise trei ambulanţe ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă și patru ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean de la Vaslui și Bârlad, coordonate de doi medici.

”În urma accidentului au fost înregistrate nouă victime, cu vârste între 14 și 22 de ani. Un bărbat de 19 ani, șofer, încarcerat, a fost găsit în stop cardiorespirator, a fost resuscitat fără succes, fiind ulterior declarat decedat.

O victimă de sex feminin, în vârstă de 18 ani, în comă profundă, cu traumatism cranio-cerebral grav, a fost transportată la Spitalul Judeţean Vaslui. Celelalte șapte victime au diverse contuzii și fracturi, fiind stabile hemodinamic și transportate la Spitalul Bârlad. Au intervenit trei ambulanţe ISU și patru ambulanţe SAJ din Vaslui și Bârlad, coordonate de doi medici”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Poliţiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului, fiind întocmite dosare de cercetare penale pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Din primele verificări s-a stabilit că mașina în care se aflau cei doi tineri nu s-ar fi asigurat la ieșirea din parcarea unui local și ar fi fost lovită de un autoturism.

09 iun 2024, 06:15

Sursa: https://www.dcnews.ro/accident-rutier-grav-in-vaslui-cu-9-victime-un-tanar-a-murit-iar-o-tanara-se-afla-in-coma-profunda_961896.html

Ultimă oră

Același autor