16 C
Vaslui
8 septembrie, 2024

Accident cu patru maşini, în judeţul Vaslui / Au fost implicate şapte persoane, patru fiind transportate la spital / Între victime, doi copii

astăzi, 19:52

Patru maşini cu şapte persoane au fost implicate, joi, într-un accident în jueţul Vaslui, patru persoane fiind transportate la spital.

”Pompierii vasluieni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, precum şi o ambulanţă SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă), pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea şi acordarea de prim ajutor calificat victimelor unui a accident rutier produs în raza localităţii Muntenii de Jos, comuna Muntenii de Jos. La intervenţie a participat şi o ambulanţă aparţinând SAJ Vaslui”, a transmis, joi, ISU Vaslui.

Sursa citată a precizat că în accident au fost implicate patru autoturisme, în care se aflau şapte persoane, între care şi doi copii minori.

30 iulie – Maraton Profit News TV – Inteligența Artificială în Economie

”La sosirea echipajelor de intervenţie au fost găsite patru autoturisme avariate, cele şapte persoane fiind autoevacuate, conştiente şi cooperante. Au fost evaluate toate persoanele implicate în accident. După evaluare, cele patru victime, între care şi două fetiţe au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a mai transmis sursa citată.

O fetiţă acuza dureri în zona cervicală, tatăl acesteia suferind un traumatism cranio cerebral.

Celelalte persoane implicate în accident au refuzat transportul la spital.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/accident-cu-patru-masini-in-judetul-vaslui-au-fost-implicate-sapte-persoane-patru-fiind-transportate-la-spital-intre-victime-doi-copii-1922405227362024061921645993

Ultimă oră

Același autor