Loading...

JUSTITIE CA LA BÂRLAD! Petrut Brãileanu, cel care a comis în noaptea de 10/11 iunie, la orele 2.00, un accident mortal, în urma cãruia Costel Fânaru, de 49 de ani, din comuna Puiesti, a murit, a primit ieri mãsura controlului judiciar de la judecãtorul de drepturi si libertãti din Bârlad! Asta dupã ce, în luna iunie a fost instituitã mãsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile, desi a comis trei infractiuni grave: conducere fãrã permis, accident mortal si fugã de la locul accidentului. Parchetul Bârlad n-a contestat mãsura arestãrii la domiciliu, însã ieri a contestat mãsura controlului judiciar, astfel cã judecãtorii vasluieni iar vor trebui sã judece sentintele date în doru’ lelii de judecãtorii bârlãdeni!

Petrut Brãileanu este din Bârlad si are 31 de ani. El conducea în seara fatidicã un BMW seria 5, iar dupã comiterea accidentului a fugit la Bârlad, acasã, unde a si ascuns masina. Politistii bârlãdeni si din toatã zona de sud a judetului au periat aproape 12 ore orasul Bârlad, în cãutarea masinii si autorului. Acesta a fost gãsit, într-un final, acasã, de unde a fost ridicatã si masina implicatã în accident, fiind dusã la expertizã pentru a se stabili dacã este masina implicatã în tragedie. Ca urmare, Petrut Brãileanu a fost arestat .. la domiciliu, fiindu-i prelungitã arestarea de douã ori pânã acum. El însã n-a fost multumit cã era acasã, de unde nu avea voie sã iasã, asa cã a tot cerut sã fie pus sub control judiciar. Si ieri, când s-a cerut de cãtre procurorul de caz sã îi fie prelungitã mãsura arestului la domiciliu, judecãtorul de drepturi si libertãti de la Judecãtoria Bârlad s-a „muiat”. „Respinge propunerea procurorului de caz de prelungire a arestului la domiciliu si instituie mãsura controlului judiciar pe o perioadã de 60 de zile”, este sentinta datã ieri pentru Petrut Brãileanu. Dacã procurorul de caz nu a contestat arestul la domiciliu în luna iunie, ieri însã a depus imediat apel pentru ca sã fie judecatã cauza la Tribunalul Vaslui.
Vã reamintim cã pentru Costel Fânaru, de 49 de ani, din comuna Puiesti, noaptea de 10/11 iunie a fost ultima din viata sa. Omul, care era din comunã, trãia singur, fiind despãrtit, având doi copii mari plecati din tarã. El se întorcea de la o petrecere care avusese loc în familie, de unde plecase în jurul orelor 2.00. La orele 2.30, doi tineri din comunã, Claudiu S. si Alin O., care se întorceau de la discotecã, au observat în santul de pe marginea DJ 243 Puiesti – Bârlad, corpul unui bãrbat. Când s-au apropiat, au vãzut cã este plin de sânge si au anuntat la 112 cazul. La fata locului s-au deplasat politistii din cadrul Sectiei 8 Politie Ruralã Iana si o ambulantã din Bârlad. Din primele cercetãri efectuate de politisti s-a constatat cã victima era decedatã în urma unui accident rutier, produs pe DJ 243, care traverseazã comuna Puiesti, iar autorul teribilului accident a fugit de la locul faptei. Petrut Brãileanu, cel care a comis în accidentul mortal, a primit mãsura arestãrii la domiciliu pentru 30 de zile, desi a comis trei infractiuni grave: conducere fãrã permis, accident mortal si fugã de la locul accidentului. Si acum îl paste si libertatea!

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/a-ucis-un-pieton-desi-nu-avea-permis-dar-a-fost-pus-in-libertate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.