22.3 C
Vaslui
10 octombrie, 2024

Liderul PNL Vaslui, Nelu Tătaru, acuzat de DNA de luare de mită. Fostul ministru este dus la audieri, la DNA Iași

Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății, este acuzat de procurorii DNA de luare de mită de la pacienți, precizează surse G4Media

.În acest caz se desfășoară la această oră mai multe percheziții. Nelu Tătaru a fost preluat de procurori și se află în drum spre DNA Iași pentru a fi audiat.

Din primele informații, se pare că acesta lua sume mici, și există în cercetare peste 100 de acte materiale.

Nelu Tătaru este președintele PNL Vaslui și a fost propus pe primul loc pe lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor la alegerile din luna decembrie.

La alegerile locale din luna iunie, PNL Vaslui a obţinut la nivel judeţean 23,03% din voturi, iar Nelu Tătaru, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui, s-a clasat pe locul al doilea cu un scor de 25,26%, la distanţă considerabilă faţă de social-democratul Ciprian Trifan, care a câştigat alegerile cu un rezultat de 45,72%.

La scrutinul pentru desemnarea reprezentanţilor în legislativ din anul 2020, PNL Vaslui a obţinut un mandat plin la Camera Deputaţilor, prin Nelu Tătaru, şi un mandat de senator şi unul de deputat în urma redistribuirii voturilor.

Sursa: http://www.ziaruldevaslui.ro/liderul-pnl-vaslui-nelu-tataru-acuzat-de-dna-de-luare-de-mita-fostul-ministru-este-dus-la-audieri-la-dna-iasi/

Ultimă oră

Același autor