17.3 C
Vaslui
10 octombrie, 2024

Cui i-ar da brânci, din barcă, Nicolae CIUCĂ?/ „Este cât se poate de atrăgător. Inclusiv pentru rechini”

Publicat: 08/10/2024, 17:53

Invitat în emisiunea „La Măruță”, cel dintâi „vâslaș” al liberalilor, generalul Nicolae Ciucă, a avut de trecut testul întrebării cu ambarcațiunea care se clatină printre rechini. Pe care l-ar arunca, din barcă, rechinilor? Pe cel mai „atrăgător” dintre ei, normal.

Cătălin Măruță l-a întrebat pe Nicolae Ciucă cum ar acționa dacă, ar pleca cu barca împreună cu europarlamentarul Rareș Bogdan și președintele Klaus Iohannis, iar după o oră ar trebui să renunțe la unul dintre însoțitori, pe motiv că rechinii dau târcoale și doar așa se pot salva. Cu ocazia aceasta, s-a aflat că Rareș Bogdan poate deveni victima propriului său succes, trăgând bățul cel mai mic.

Întrebare: Într-o zi, plecați cu barca împreună cu Rareș Bogdan și Klaus Iohannis. După o oră de vâslit, barca începe să aibă probleme din cauză că rechinii dau târcoale. Pentru a vă salva, este nevoie să renunțați la unul dintre prietenii dumneavoastră. Pe care l-ați arunca din barcă?

Nicolae Ciucă: „Da’, eu vâslesc?”

Cătălin Măruță: „Da, păi, dumneavoastră sunteți șeful bărcii.”

Nicolae Ciucă: „Rareș Bogdan. Este cât se poate de atrăgător, inclusiv pentru rechini!”

CITEȘTE ȘI:

A absolvit studii superioare de jurnalism și are o experiență de peste 15 ani în mai multe redacții de presă scrisă și TV, din România.

Loading …

Urmărește Gândul.ro pe

Antena 3

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Sport –

08 Oct, 19:27

Actualitate –

08 Oct, 19:21

Ultima oră

Știri politice –

08 Oct, 19:01

08 Oct, 18:44

08 Oct, 18:37

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/cui-i-ar-da-branci-din-barca-nicolae-ciuca-este-cat-se-poate-de-atragator-inclusiv-pentru-rechini-20323836

Ultimă oră

News Alert

Același autor