Retro Parada Toamnei – sâmbătă și duminică în 27 de orașe din România

0

Retro Parada Toamnei, un eveniment care încheie sezonul 2017, se desfășoară sâmbătă și duminică în 27 de orașe din România.

Loading...

„Astăzi și mâine Retromobil Club România organizează în 27 de orașe Retro Parada Toamnei, eveniment care încheie sezonul 2017. Acest eveniment, unic în lume prin faptul că se desfășoară simultan în întreaga țară, reunește anul acesta peste 700 de vehicule istorice. Bucureștiul va înregistra un record istoric — peste 200 de vehicule istorice prezente la o expoziție din România! În 21 de orașe evenimentul se va desfășura sâmbătă, iar în 6 orașe — duminică”, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES de organizatori.

Astfel, Retro Parada Toamnei are loc sâmbătă la București, Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Cisnădie, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Curtea de Argeș, Deva, Oradea, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara, Vaslui. Duminică, manifestarea se va desfășura la Buzău, Carei, Câmpulung Muscel, Galați, Iași și Rădăuți.

AGERPRES/(AS — editor: Andreea Rotaru, editor online: Anda Badea)

Sursa: http://agerpres.ro/social/2017/10/21/retro-parada-toamnei-sambata-si-duminica-in-27-de-orase-din-romania-14-11-34

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.