fbpx
-0.9 C
Vaslui
sâmbătă, 4 decembrie, 2021

Clădirea de birouri Eminescu Offices își completează mixul de chiriași prin atragerea unei clinici de recuperare

Posted by:

Loading...

25 noiembrie 2021

Clădirea de birouri Eminescu Offices, dezvoltată de compania Akcent Development în centrul Capitalei și administrată de echipa de Asset Services a Cushman & Wakefield Echinox, își completează mixul de chiriași prin atragerea unei clinici de recuperare în cadrul proiectului.

Empatio București a închiriat o suprafață de 200 de metri pătrați în cadrul proiectului, unde urmează să fie desfășurate servicii de recuperare cu specialiști în neurologie, terapie manuală, osteopatie viscerală, P-DTR, acupunctură, homeopatie și terapie emoțională. Aceasta se va alătura celorlalți chiriași din clădire, dintre care enumerăm Oscar Downstream si Bilfinger.

Laurenţiu Afrasine, CEO Akcent Development : „Amplasamentul, calitatea construcției, dar și facilitățile oferite sunt elemente care atrag chiriașii într-o clădire de birouri, și Eminescu Offices beneficiază de toate aceste avantaje competitive. Continuăm astfel să încheiem noi parteneriate pentru spațiile din proiectele de birouri pe care le deținem, ceea ce este îmbucurător și creează premisele unei reveniri a cererii pe acest segment de piață.”

Deschiderea clinicii este prevăzută pentru luna aprilie 2022 și marchează intrarea pe piața din București a Empatio, fondată de Dr. Orest Bolbocean, care deține încă două clinici în Iași: una specializată în neurologie, P-DTR, terapie manuală și emoțională, ce înglobează soluții complexe, globale, acupunctură și homepatie și o clinică de kinetoterapie pentru adulți și copii – Empatio Kineto & Kids.

Clinica Empatio este clinica mamă și este formată din specialiști în neurologie, terapie manuală, P-DTR, kinesiologie, acupunctură, homeopatie.

Dr. Orest Bolbocean, fondatorul și proprietarul Empatio: „Serviciile noastre sunt premium, extrem de nișate, uneori par holistice sau mai greu de înțeles de pacienții care încă nu au ajuns la noi. (Pentru cei care ne trec pragul și beneficiază de metoda Empatio, lucrurile devin mult mai clare după). Având în vedere acest aspect, am dorit o locație accesibilă, centrală, care să ne bifeze și nevoile de standard, suprafață, dotări. Noi suntem specializați în tratarea problemelor de sănătate contemporane, dacă le putem spune așa. De aceea am căutat ca prin locație să fim accesibili celor care se confruntă cel mai des cu aceste provocări: generația 25-50, mereu pe fugă, mereu în viteză și expusă unui grad de stres din păcate mereu în creștere.”

Eminescu Offices este un proiect premium, o clădire de birouri cu un design deosebit şi o faţadă exterioară ce se încadrează în profilul zonei. Imobilul are o suprafaţă ȋnchiriabilă de 7.000 de metri pătraţi distribuiţi pe parter şi şapte etaje supraterane. Parcarea subterană dispune de 81 de locuri, fiind dotată și cu facilități pentru biciclete. Spațiile de birouri sunt open space, cu terase pe fiecare etaj, designul clădirii facilitând accesul luminii naturale în toate zonele. Materialele premium asigură o bună izolare și un consum redus de energie.

este o clădire boutique dezvoltată de Akcent Development, care revitalizează zona istorică Eminescu şi oferă chiriaşilor un acces facil la transportul public, la stații de autobuz şi de metrou. Prin poziţionarea ultracentrală, în vecinătatea zonelor Universitate, Piaţa Romană, Calea Moşilor şi Ştefan cel Mare, clădirea are acces la o gamă largă de servicii, precum restaurante, cafenele, farmacii sau bănci.

, dezvoltatorul proiectului Eminescu Offices, are peste 20 de ani de experiență pe piața imobiliară din Capitală și deține în portofoliu și imobilul Mendeleev Office 5, clădirea Rosetti Tower şi proiectul rezidenţial Cloud 9, având alte două proiectele rezidenţiale Cloud 9, 21 Residence sau 20 Residence.

Partajează asta:

Sursa: https://estnews.ro/2021/11/25/cladirea-de-birouri-eminescu-offices-isi-completeaza-mixul-de-chiriasi-prin-atragerea-unei-clinici-de-recuperare/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,902FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
10CititoriConectați-vă

Robo Știri