fbpx
-0.9 C
Vaslui
sâmbătă, 4 decembrie, 2021

A murit unul dintre cei mai iubiți preoți bârlădeni

17 octombrie 2021

Loading...

Părintele Ioan Chirvase a fost, vreme de peste două decenii, paroh al bisericii „Sfântul Spiridon” din municipiul Bârlad.

A absolvit Seminarul Teologic din Buzău și Institutul Teologic de Grad Universitar din București.

De-a lungul activității pastorale, a activat ca preot și în Parohiile Ciortolom, protopopiatul Bârlad, Parohia „Izvorul Maicii Domnului, municipiul Galați, iar din 1987 a fost numit preot paroh la biserica „Sfântul Spiridon” din municipiul Bârlad.

În toate aceste locuri s-a implicat în restaurarea bisericilor parohiale și în întărirea credinței în rândul enoriașilor, fiind un foarte apreciat părinte duhovnicesc al credincioșilor din Bârlad și reușind să restaureze din temelie biserica și întregul complex parohial al bisericii „Sfântul Spiridon”.

“ În aceste momente de despărțire vremelnică, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a transmis mesajul său de condoleanțe familiei părintelui Ioan, precum și aprecierea sa pentru tot efortul depus în slujirea Bisericii.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească cu drepții!” au transmis reprezentanții Episcopiei Hușilor prin intermediul unui comunicat de presă.

Sursa: https://stiriest.ro/2021/10/17/a-murit-unul-dintre-cei-mai-iubiti-preoti-barladeni/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,902FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
10CititoriConectați-vă

Robo Știri