fbpx
7.4 C
Vaslui
luni, 18 octombrie, 2021

Penitenciarul Vaslui cauta preot! Cine vrea sa participe la concurs are nevoie de aprobarea Episcopului Ignatie

23 septembrie 2021

Loading...

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) organizează un concurs de ocupare a mai multor posturi, printre care și a unui post de preot pentru Penitenciarul Vaslui.

Posturile sunt scoase la concurs în următoarele unităţi: Penitenciarul Aiud, Penitenciarul Brăila, Penitenciarul Gherla, Penitenciarul Giurgiu, Penitenciarul Oradea, Penitenciarul de Femei Ploiești – Târgșorul Nou, Penitenciarul Târgu Jiu, Penitenciarul Timișoara, Penitenciarul Vaslui și Centrul de detenție Brăila – Tichilești.

Dosarele complete se depun la sediul unităţii care are postul scos la concurs în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunţului, adică până în data de 07 octombrie 2021 inclusiv, ora 16:00 .

Preacucernicii Părinți care doresc să obțină binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, pentru participarea la examenul de ocupare a acestui post vacant, vor depune dosarele complete, întocmite conform anunțului Administrației Naționale a Penitenciarelor și anexelor aferente acestuia (

), la Secretariatul Centrului Eparhial Huși, după ce au fost vizate în prealabil la Sectorul economic-financiar și social-misionar al Episcopiei Hușilor.

Concursul se va desfășura la Penitenciarul Bucureşti – Jilava, anunţă Sectorul Social-Filantropic al Patriarhiei Române.

Sursa: https://stiriest.ro/2021/09/23/penitenciarul-vaslui-cauta-preot-cine-vrea-sa-participe-la-concurs-are-nevoie-de-aprobarea-episcopului-ignatie/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,902FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
10CititoriConectați-vă

Robo Știri