fbpx
22.3 C
Vaslui
duminică, 26 septembrie, 2021

Nelu Tătaru îl va susţine pe Florin Cîţu la şefia PNL: „Poate fi omul soluţiilor”

9 iunie 2021, 15:59

Loading...

Fostul ministru al Sănătăţii şi şeful organizaţiei PNL Vaslui, Nelu Tătaru, a anunţat că îl va susţine pe Florin Cîţu pentru şefia Partidului Naţional Liberal. Acesta a mai transmis că premierul Cîţu este „omul soluţiilor”.

Nelu Tătaru este de părere că „adevăraţii lideri se nasc atunci când există competiţie şi luptă directă”, iar alegerile pe care le facem „trebuie să fie corecte şi să se îndrepte către cei care ştiu ce fac, dar mai ales către cei care pot livra rezultate reale”.

„Am încredere că Florin Cîţu poate fi omul soluţiilor. Sunt convins că această pandemie ne-a resetat gândirea, modul de viaţă, planurile… Cine nu întelege că toţi suntem datori cu schimbarea şi nu îşi asumă şi eşecurile se află într-un blocaj. Pentru că, pe acest drum, nu este vorba despre o tabără sau alta, ci este vorba despre omul potrivit, la locul şi timpul potrivit”, a scris Nelu Tătaru, miercuri, pe Facebook.

Fostul ministru al Sănătăţii a precizat că, într-o perioadă plină de provocări, Florin Cîţu „confirmă şi în funcţia de Prim-ministru al Guvernului României”.

„Să nu ne simţim unii mai buni decât ceilalţi pentru că, acum, mai mult ca oricând, trebuie să facem loc faptelor, să ne ascultăm reciproc opiniile şi să dăm un vot de încredere celor care au soluţii pentru viitor. Viitorul este este despre TOŢI şi pentru TOŢI!”, a mai transmis Nelu Tătaru.

Sursa: http://adevarul.ro/news/politica/nelu-tataru-sustine-florin-citu-sefia-pnl-poate-omul-solutiilor-1_60c0b8c55163ec4271eae998/index.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,902FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă

Robo Știri