fbpx
15.6 C
Vaslui
joi, 6 mai, 2021

ȘOC la Stănilești: Primăria și ex-primarul Liviu Zaharia, puși să-i dea 30.000 de lei secretarei, care s-a plâns de “hărțuire” la serviciu!

20 aprilie 2021

Loading...

DECIZIE… Bătăioasa secretară de la Stănilești, Mihaela Burcioagă, punctează decisiv în războiul pe care i l-a declarat fostului primar, Liviu Zaharia. După ce ex-edilul ar fi refuzat să îi aprobe revenirea la serviciu, după o perioadă de concediu maternal, Mihaela Burcioagă s-a adresat instanței, unde i s-a recunoscut dreptul de a reveni la funcția sa de secretar al comunei Stănilești. Hotărâtă însă să îl pedepsească mai sever pe Liviu Zaharia, aceasta s-a dus și la Parchet și a depus plângere și pentru abuz în serviciu. După mai multe peripeții prin instanță, într-un final s-a ajuns, iată, la o decizie a instanței Tribunalului Vaslui, luată pe fond. Prin urmare, fostul primar Liviu Zaharia este bun de plată și va trebui să îi achite Mihaelei Burcioagă, în solidar cu Primăria Stănilești, suma consistentă de 30.000 de lei, pentru hărțuirea morală a reclamantei la locul de muncă. Sigur, pârâții au la dispoziție 15 zile, să atace decizia și rămâne de văzut dacă o vor face. Interesant este că supărarea secretarei nu s-a răsfrânt doar asupra fostului edil, Liviu Zaharia, cu care, ce-i drept, a avut animozități aproape pe tot parcursul mandatului 2016 – 2020, ci a dat în judecată chiar și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, care, se pare, nu ar fi făcut nimic atunci când angajata Primăriei Stănilești i s-ar fi plâns că, femeie fiind, are parte de “opresiune” la serviciu. Cu mai multe detalii despre acest caz vom reveni în ediția de mâine a ziarului Vremea Nouă.

Sursa: https://www.vremeanoua.ro/soc-la-stanilesti-primaria-si-ex-primarul-liviu-zaharia-pusi-sa-i-dea-30-000-de-lei-secretarei-care-s-a-plans-de-hartuire-la-serviciu/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,842FaniÎmi place
234CititoriConectați-vă

Robo Știri